Κέρκυρα : Μια ανάσα από Πρόγιτς

Κέρκυρα : Μια ανάσα από Πρόγιτς

Η Κέρκυρα βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμα μεταγραφής για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό των Φαιάκων ο Γιόσιπ Πρόγιτς.

Τον Γιόσιπ Πρόγιτς είναι έτοιμη να αποκτήσει η Κέρκυρα, πραγματοποιώντας έτσι την έβδομη μεταγραφή της μέσα στον Ιανουάριο.

Ο Γιόσιπ είναι αριστερό μπακ από τη Σερβία κι αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Άρη Σοϊλέδη από τη νησιώτικη ομάδα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, ο Σέρβος μπακ αναμένεται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Ζελέζνιτσαρ κι όχι με κανονική μεταγραφή. Όμως πιθανόν στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή να υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του από την ελληνική ομάδα.

Ο Πρόγιτς έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα κατά το παρελθόν και συγκεκριμένα το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2014-2015, με τη φανέλα του Λεβαδειακού. Η ομάδα που αγωνίζεται είναι η Ζελέζνιτσαρ, με την οποία με μετρούσε στο βοσνιακό πρωτάθλημα 13 συμμετοχές και δύο ασίστ και η οποία θέλει να τον παραχωρήσει γιατί δεν υπολογίζεται προς το παρόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ