ΑΕΚ : Οι έξι απουσίες και ο Αθανασιάδης

ΑΕΚ : Οι έξι απουσίες και ο Αθανασιάδης

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες στο ματς με την ΑΕΛ παρά τις επιστροφές στις προπονήσεις, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει και ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Η ΑΕΚ σιγά σιγά μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς και πάλι, αφού οι περισσότεροι παίκτες που απουσίαζαν από τις προπονήσεις λόγω κορωνοϊού είναι και πάλι στα Σπάτα. Ο Μάσιμο Καρέρα μπορεί να δουλέψει πιο άνετα πλέον και να ετοιμάσει τα πλάνα του ενόψει του ματς με την ΑΕΛ, όμως και πάλι ο Ιταλός τεχνικός θα έχει αρκετές απουσίες για το παιχνίδι με τους βυσσινί.

Πιο συγκεκριμένα, οι Τσιγκρίνσκι, Ινσούα και Βασιλαντωνόπουλος θα υποβληθούν σε νέο τεστ την Πέμπτη και εφόσον είναι αρνητικό, θα μπορούν να επιστρέψουν την Παρασκευή στις προπονήσεις, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι εκτός αποστολής, ενώ οι Λάτσι και Σαμπανάτζοβιτς που ήταν κι αυτοί θετικοί στον ιό θα επιστρέψουν μετά το ματς με τη Λάρισα.

Εκτός των πέντε απουσιών λόγω κορωνοϊού, εκτός όπως όλα δείχνουν θα είναι και ο Παναγιώτης Τσιντώτας, που υπέστη ένα θλαστικό τραύμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού και έκανε ράμματα. Αυτό σημαίνει ότι ο Γιώργος Αθανασιάδης θα κάνει ντεμπούτο κατά πάσα πιθανότητα με την Ένωση, με τον Έλληνα κίπερ να έχει την ευκαιρία του στο ματς με την ΑΕΛ, με δεδομένο πως ο Τσιντώτας δεν θα προλάβει να βγάλει τα ράμματα και να είναι έτοιμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ