Ποιοι επέστρεψαν στο Ρέντη, τι γίνεται με Χολέμπας

Ποιοι επέστρεψαν στο Ρέντη, τι γίνεται με Χολέμπας

Επιστροφές στο Ρέντη, με Καμαρά και Σισέ που αναμένεται την ώρα που τα νέα δείχνουν καλά για τον Χολέμπας.

Σε μια διαδικασία συνηθισμένη για τον Ολυμπιακό. Αναμονής και… καταμέτρησης. Και ελέω κορωνοϊού με έναν ακόμη πιο μεγάλο πονοκέφαλο για κάθε προπονητή, όπως δηλαδή και για τον Μαρτίνς. Να γυρίσουν όλοι οι διεθνείς καλά. Και στον Ολυμπιακό είναι πολλοί, η μισή ομάδα.

Οι επιστροφές πάντως ξεκίνησαν νωρίς μέσα στην εβδομάδα. Από χθες το απόγευμα είναι στην Αθήνα ο Μαντί Καμαρά και σήμερα προπονήθηκε με την ομάδα. Κάτι που σημαίνει πως ένα από τα βασικά «όπλα» του Ολυμπιακού θα είναι πανέτοιμος για τα δύσκολα ματς που έρχονται, με αρχή αυτό κόντρα στον ΠΑΟ. Αύριο στο Ρέντη αναμένεται και ο Σισέ έχοντας και αυτός ολοκληρώσει την παρουσία του στην εθνική Σενεγάλης. Με τον Μαρτίνς να παρακολουθεί με ενδιαφέρον και τις τελευταίες συμμετοχές διεθνών. Τους Έλληνες και τους ξένους που και αύριο έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Το θέμα βεβαίως για τον Μαρτίνς είναι πότε θα μπορέσει να κάνει μια «γεμάτη» προπόνηση με όλους τους παίκτες του παρόντες.

Αυτές τις μέρες, όπως και σήμερα, ο Μαρτίνς δεν πιέζει καταστάσεις. Για αυτό και οι Χολέμπας και Βινάγκρε δεν ζορίζονται να μπουν με την ομάδα. Πάνε συντηρητικά ώστε να είναι έτοιμοι όταν χρειάζονται.

Ειδικά όσον αφορά τον Χολέμπας όλα δείχνουν πως θα είναι στις επάλξεις για ένα ακόμη ντέρμπι στην καριέρα του. Ο έμπειρος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού συνεχίζει θεραπείες και θα συνεχίσει με ειδική διαχείριση, χωρίς ρίσκα. Είναι κοινή η πεποίθηση στο Ρέντη πως ο Μαρτίνς θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Χολέμπας για το ντέρμπι του Σαββάτου.

Μέρα με την μέρα ο Πορτογάλος θα βλέπει τους παίκτες του να επιστρέφουν, θα «ζυγίζει» τις καταστάσεις και θα αποφασίσει οριστικά για το αγωνιστικό πλάνο των αγώνων που ακολουθούν. Αυτό που προέχει είναι να γυρίσουν όλοι καλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ