Σίμος : «Αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε»

Σίμος : «Αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε»

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε για την πρωτοβουλία των μελών του ΟΦΗ να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς στην περιοχή της Χερσονήσου.

Οι παίκτες αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ προχώρησαν σε μια πολύ ωραία πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα βοήθησαν με εθελοντική εργασία τους πλημμυροπαθείς στην περιοχή της Χερσονήσου.

Ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, μίλησε για την κίνηση των ανθρώπων της ομάδας δηλώνοντας ότι ήταν το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν σε αυτούς τους ανθρώπους.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είναι δύσκολες στιγμές, είναι μια δοκιμασία γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Είναι χαρά μας αν βοηθήσαμε έστω και λίγο. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι να έρθει να βοηθήσει οποίος μπορεί, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γιατί είναι πραγματικά μία καταστροφή.

Οι άνθρωποι που ταλαιπωρήθηκαν να έχουν υπομονή και θα το ξεπεράσουν. Είδαμε πως οι λάσπες ήταν μέχρι και ένα  μέτρο ψηλά. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο, πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι να ευαισθητοποιηθούμε. Αλληλεγγύη όλοι μαζί και θα το προσπεράσουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ