Κρούσματα κορωνοϊού στο Λουξεμβούργο, συναγερμός στον ΟΦΗ για Σελίμοβιτς

Κρούσματα κορωνοϊού στο Λουξεμβούργο, συναγερμός στον ΟΦΗ για Σελίμοβιτς

Δύο παίκτες της εθνικής ομάδας του Λουξεμβούργου νόσησαν από κορωνοϊό μετά το ματς με την Κύπρο - Στην αποστολή βρίσκεται και ο Βαχίντ Σελίμοβιτς του ΟΦΗ.

«Συναγερμός» στον ΟΦΗ, καθώς όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης (17/11), δύο ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας του Λουξεμβούργου, στην οποια αγωνίζεται και ο Βαχίντ Σελίμοβιτς, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. 

Πρόκειται για τους Αντονι Μορίς και Γκέρσον Ροντρίγκες, οι οποίοι αγωνίστηκαν βασικοί στον τελευταίο αγώνα που έδωσε το Λουξεμβούργο απέναντι στην Κύπρο, όπως επίσης και ο άσος της κρητικής ομάδας.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ ενημερώθηκαν για τα δύο κρούσματα κορωνοϊού που υπήρξαν στην εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου και βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Βαχίντ Σελίμοβιτς. 

Ο σέντερ μπακ των Ομιλητών, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή της εθνικής ομάδας του Λουξεμβούργου, θα υποβληθούν σε νέα τεστ, μέσα από τα οποία θα φανεί εάν υπάρχει διασπορά του Covid-19 και αν έχουν νοσήσει και άλλοι πέρα από τους δύο παίκτες που προαναφέραμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ