Προς Σαμπντόρια ο Κουρμπέλης με 2 εκατ. ευρώ!

Προς Σαμπντόρια ο Κουρμπέλης με 2 εκατ. ευρώ!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο θέμα του Δημήτρη Κουρμπέλη, καθώς από την Ιταλία προκύπτουν προχωρημένες επαφές με την Σαμπντόρια! Συγκεκριμένα, λίγη ώρα πριν ο ΠΑΟΚ διαρρεύσει επισήμως την απόσυρσή του από την απόκτηση του 24χρονου μέσου, από τη γειτονική χώρα προέκυψαν ξεκάθαρες πληροφορίες που Θέλουν τη Σαμπντόρια να πιέζει για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, η […]

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο θέμα του Δημήτρη Κουρμπέλη, καθώς από την Ιταλία προκύπτουν προχωρημένες επαφές με την Σαμπντόρια! Συγκεκριμένα, λίγη ώρα πριν ο ΠΑΟΚ διαρρεύσει επισήμως την απόσυρσή του από την απόκτηση του 24χρονου μέσου, από τη γειτονική χώρα προέκυψαν ξεκάθαρες πληροφορίες που Θέλουν τη Σαμπντόρια να πιέζει για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, η ιταλική ιστοσελίδα sampnews24.com, αναφέρει ότι η Σαμπντόρια είναι πολύ πιθανό να κλείσει έως σήμερα το βράδυ τη μεταγραφή του Κουρμπέλη, καθώς όπως αναφέρει «η διαφορά με τον Παναθηναϊκό είναι ελάχιστη και ο μέσος θέλει να παίξει στη Serie A». Επιπλέον, τονίζεται ότι ο Παναθηναϊκός ζητάει 2,5 εκατ. ευρώ για να δώσει τον παίκτη, ποσό που χαρακτηρίζεται μεγάλο από τους Ιταλούς, ωστόσο στη Γένοβα θεωρούν σίγουρο ότι έως το βράδυ οι επαφές θα έχουν ευτυχή κατάληψη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr o ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Αντώνης Αποστολόπουλος, βρίσκεται στην Ιταλία από την Τρίτη και σύμφωνα με πληροφορίες μετέφερε στον Παναθηναϊκό προσφορά του συλλόγου της Γένοβας που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ. Επίσης, οι Ιταλοί προσφέρουν ποσοστό μεταπώλησης, ενώ παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα στους Πράσινους να διατηρήσουν τον Κουρμπέλη έως το καλοκαίρι (σ.σ. όπως στην περίπτωση Βλαχοδήμου-Μπενφίκα).

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή το «ναι» του Παναθηναϊκού στη Σαμπντόρια πρέπει να θεωρείται δεδομένο, με τον Κουρμπέλη να υπογράφει στην ιταλική ομάδα και να συνεχίζει την καριέρα του στο Καμπιονάτο… από το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ