Κούτσης : «Ο Γκαρσία διανύει τον μήνα του μέλιτος»

Κούτσης : «Ο Γκαρσία διανύει τον μήνα του μέλιτος»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσης, μίλησε για την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο της ομάδας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσης, παραχώρησε συνέντευξη στη «Metrosport» και μίλησε για την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο της ομάδας, την επάνοδο του Βιεϊρίνια και το ποδόσφαιρο στην εποχή του κορωνοϊού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ποδόσφαιρο στην εποχή του κορωνοϊού: «Στις μέρες που διανύουμε το ποδόσφαιρο είναι μια συντροφιά, ελπίζουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα σιγά σιγά. Τα πρωτόκολλα και όλη η διαδικασία με τον κορωνοϊό κοστίζουν και αυξάνει το κόστος για τους παράγοντες, εμείς οι προπονητές κινούμαστε σε άγνωστα μονοπάτια».

Για τις πρώτες εντυπώσεις από τον προπονητή Γκαρσία: «Έχει την αποδοχή του κόσμου, είναι πολύ θετικό αυτό. Όπως όλοι οι προπονητές, διανύει και αυτός τον μήνα του μέλιτος. Όταν περάσει αυτός ο μήνας, θα τον κρατήσουν τα αποτελέσματα στον πάγκο. Τη φιλοσοφία ενός προπονητή την ορίζουν οι παίκτες. Ο ΠΑΟΚ έχει το ρόστερ να υποστηρίξει τη φιλοσοφία κάθε προπονητή και είναι αυτό ένα πλεονέκτημα. Οι μεγάλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, να παράγουν φάσεις και γκολ για να πάρουν αυτό που θέλουν όλοι, τη νίκη».

Για το που πονάει ο ΠΑΟΚ: «Έχει καλούς ποδοσφαιριστές ο ΠΑΟΚ, εγώ θα έπαιρνα ένα πιο ποιοτικό στόπερ για να με βοηθήσει να χτίσω το παιχνίδι από πίσω. Είναι εξαιρετικοί αμυντικοί και ο Βαρέλα και ο Ινγκασον αλλά δεν βοηθούν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Επίσης, θα ήθελα έναν ηγέτη στα χαφ, ένα καλό Μαουρίσιο, έναν καλό οργανωτή. Ο Τσόλακ στην επίθεση δεν με έχει πείσει ακόμη».

Για την επάνοδο του Βιεϊρίνια: «Χρειάζεται παιχνίδια για να επιστρέψει. Είναι μεγάλος σε ηλικία ο Αντρέ αλλά θα επιστρέψει σχετικά γρήγορα. Η διάρκεια δεν ξέρω πόση θα είναι, μέχρι που θα αντέξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ