ΑΕΚ : Τι γίνεται με Λιβάι Γκαρσία και Τσιντώτα

ΑΕΚ : Τι γίνεται με Λιβάι Γκαρσία και Τσιντώτα

Ο Μάσιμο Καρέρα προφυλάσσει τον εξτρέμ της Ένωσης, ενώ σύντομα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Έλληνα πορτιέρε στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για την κυριακάτικη (22/11) αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με την ΑΕΛ, με τον Μάσιμο Καρέρα να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Παναγιώτη Τσιντώτα.

Ο βασικός γκολκίπερ της ΑΕΚ τραυματίστηκε το περασμένο Σάββατο στο δάχτυλο του δεξιού χεριού, με αποτέλεσμα να κάνει ράμματα.

Η συμμετοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους «βυσσινί» είναι αρκετά αμφίβολη, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός θα τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ο χρόνος δεν είναι… υπέρ του Έλληνα γκολκίπερ, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

Το άλλο θέμα που… καίει τους «κιτρινόμαυρους» είναι η επιστροφή στη δράση του Λιβάι Γκαρσία. Ο 22χρονος εξτρέμ βρίσκεται στα πιτς από τις 4 Οκτώβρη και δίνει μάχη για να αγωνιστεί σύντομα με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο νεαρός εξτρέμ συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης ώστε να φτάσει στο απαιτούμενο επίπεδο, με τον Μάσιμο Καρέρα να μην επιθυμεί το οποιοδήποτε ρίσκο. Για αυτόν τον λόγο και θα περιμένει, μέχρι οι απαραίτητες μετρήσεις να δείξουν ότι είναι 100% έτοιμος να επιστρέψει. Οπότε, φαντάζει εξαιρετικά απίθανη η συμμετοχή στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ