Με τους διεθνείς η προπόνηση του ΟΦΗ

Με τους διεθνείς η προπόνηση του ΟΦΗ

Επιστροφές για τον Γιώργο Σίμο στη σημερινή (18/11) προπόνηση του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (23/11) με τον Βόλο, με τον Γιώργο Σίμο να μετράει… επιστροφές στη σημερινή προπόνηση.

Συγκεκριμένα, οι Αμπντούλ Ουές, Απόστολος Διαμαντής και Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους, συμμετέχοντας στην προπόνηση των Κρητικών.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Με την επιστροφή των διεθνών, Αμπντούλ Ουές, Απόστολου Διαμαντή και Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη ολοκληρώθηκε μια ακόμη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (23/11) με τον Βόλο.

Ο Διαμαντής, ο οποίος αγωνίστηκε στο α’ ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης με την Σκωτία, ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι Ουές και Μπαλογιάννης.

Ο Απόστολος Γιάννου έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Θοδωρής Μίγγος, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, έκανε θεραπεία.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Πραξιτέλης Βούρος. Οι Νίκος Μαρινάκης και Φελίπε Σόουζα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν για μια ακόμη ημέρα οι Ρικάρντο Βαζ και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Βαχίντ Σελίμοβιτς, ο οποίος επιστρέφει απόψε στο Ηράκλειο και ο Αντίλ Ναμπί.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και τεχνικής, παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους και άσκηση τακτικής με τελειώματα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (19/11) στις 11:00 στο Παγκρήτιο στάδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ