ΑΕΚ : Με νέο παρτενέρ στον άξονα ο Σάκχοφ

ΑΕΚ : Με νέο παρτενέρ στον άξονα ο Σάκχοφ

H απουσία (και) του Κρστίτσιτς λόγω τιμωρίας φέρνει στην ενδεκάδα έναν εκ των Σιμόες, Σιμάνσκι και Γαλανόπουλο

Ο Μάσιμο Καρέρα καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τη Λάρισα χωρίς τους απόντες λόγω του κορωνοϊού, με αμφίβολους τους Τσιντώτα, Γκαρσία, αλλά και χωρίς τον Νέναντ Κρστίτσιτς που έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή στο εν λόγω ματς. Έτσι, είναι δεδομένο πως το δίδυμο του Σάκχοφ και του Σέρβου μέσου θα «σπάσει», μετά από καιρό.

Οι δύο παίκτες είχαν «δέσει» εξαιρετικά στον άξονα της ΑΕΚ, ενώ η κοινή, καλή τους παρουσία, είχε απελευθερώσει και τον Μάνταλο. Την Κυριακή ωστόσο τα δεδομένα για την ΑΕΚ θα είναι διαφορετικά, μιας και ο Κρστίτσιτς θα απουσιάζει.

Πλέον, το βάρος πέφτει σε τρεις παίκτες που επέστρεψαν πρόσφατα από τραυματισμό. Αντρέ Σιμόες, Κώστας Γαλανόπουλος και Νταμιάν Σιμάνσκι είναι ξανά διαθέσιμοι, όπως προέρχονται από μακρά αγωνιστικά απραξία. Ειδικά οι δύο τελευταίοι. Ο «Γαλανό» πήρε λίγα λεπτά στα πόδια του στο ματς με τη Ζόρια, όμως ήταν τα πρώτα μετά από μια 11μηνη απουσία.

Η λογική λέει πως ο Σιμόες έχει ένα προβάδισμα για το βασικό σχήμα. Ο Πορτογάλος χαφ δεν έχει απουσιάσει πολύ από τη δράση και θεωρητικά είναι σε καλύτερο επίπεδο ρυθμού. Ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως βλέπει έτσι ακριβώς τα πράγματα και ο Καρέρα.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί δηλαδή και η επιλογή του Γαλανόπουλου για την αρχική ενδεκάδα, στο 4-2-3-1 που λογικά θα δούμε την Κυριακή. Ο Μάνταλος αναμένεται να αγωνιστεί σε ελεύθερο ρόλο, στα άκρα θα τοποθετηθούν οι Τάνκοβιτς, Λιβάια, ενώ στην κορυφή ένας εκ των Ανσαριφάρντ, Ολιβέιρα. Προβάδισμα έχει πάντως ο Ιρανός φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ