Το σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη για Ελ Αραμπί και Χασάν (pic)

Το σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη για Ελ Αραμπί και Χασάν (pic)

Ο γιος του μεγαλομετόχου και μέλος του Δ.Σ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ μπήκε σε σελίδα του Ολυμπιακού και σχολίασε την ανάρτηση που είχε γίνει για Ελ Αραμπί και Χασάν.

Ο κορωνοϊός έβγαλε… νοκ-άουτ τους Αχμέντ Χασάν και Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού νόσησαν από τον Covid-19, τον οποίο κόλλησαν στους αγώνες των εθνικών τους ομάδων.

Σελίδα του Ολυμπιακού στα social media αναφέρθηκε στους δύο «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές, που θα χάσουν τα επόμενα παιχνίδια, με τον Γιώργο Σαββίδη μάλιστα να σχολιάζει την ανάρτηση και να συμφωνεί απόλυτα με την άποψη ότι θα πρέπει να σταματήσουν οι αγώνες των εθνικών ομάδων όσο διαρκεί η πανδημία.

«Εποχή κορονοϊού δέν έχουμε; Ασφαλείς δεν πρέπει να μείνουμε; ναι. Τότε γιατί δεν σταματάνε τις εθνικές ομάδες και φέρνουν 20 παίκτες από κάθε άκρη του κόσμου κοντά; Που είναι η UEFA και η FIFA που θέλουν την ασφάλεια όλων των ποδοσφαιριστών! Το καλύτερο είναι η διακοπή των εθνικών ομάδων για τον περιορισμό μετακινήσεων. Αυτό δεν τον λέω μόνο και μόνο γιατί δεν θα έχουμε 2 επιθετικούς για 2 βδομάδες αλλά για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών που είναι πιο σημαντικό», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε με εικονίδια, δείχνοντας ότι συμφωνεί απόλυτα με αυτή την άποψη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ