Αλλάζει έδρα το ΑΕΚ – Λάρισα

Αλλάζει έδρα το ΑΕΚ – Λάρισα

Η Ένωση θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει προσωρινά το γήπεδο της Ριζούπολης, λόγω των εργασιών στο ΟΑΚΑ.

Ο χλοοτάπητας του ΟΑΚΑ είναι μία πονεμένη ιστορία φέτος για τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Ήδη, πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης για δεύτερη φορά σε δύο μήνες και η σεζόν δεν έχει φτάσει ούτε στο 1/3 της.

Επιπλέον, η Ένωση θα αναγκαστεί να «ξεσπιτωθεί» για ένα παιχνίδι, προκειμένου να ολοκληρωθούν με άνεση οι επιδιορθώσεις στο χορτάρι του «Σπύρος Λούης».

Η εταιρία που έχει αναλάβει τις παρεμβάσεις στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ, ενημέρωσε την ΑΕΚ ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να διασφαλιστεί η ποιότητα του τελικού αποτελέσματος και να μην προκύψουν εκ νέου προβλήματα. Κάτι που είχε συμβεί μετά τα έργα του Σεπτεμβρίου και απαίτησαν νέα βελτίωση.

Το αίτημα έγινε αποδεκτό από την Ένωση, η οποία ενεργοποίησε τη λύση της Ριζούπολης και θα μεταφέρει εκεί το κυριακάτικο (22/11) ματς με τη Λάρισα. Το «Γεώργιος Καμάρας» είναι η δεύτερη έδρα της ΑΕΚ και έχει την υποδομή να υποστηρίξει την αναμέτρηση. Επίσης, δεν αλλάζει κάτι ως προς την ώρα διεξαγωγής, που παραμένει στις 15:00.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες της ΑΕΚ ενημέρωσαν τον Μάσιμο Καρέρα για το αίτημα της εταιρίας και ο Ιταλός προπονητής συναίνεσε, εφόσον θα λυθεί οριστικά το ζήτημα με το χόρτο του ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ