Διαιτητής του ντέρμπι ο Πορτογάλος που έζησε το περιστατικό με τον Μελισσανίδη και τα γεννητικά όργανα!

Διαιτητής του ντέρμπι ο Πορτογάλος που έζησε το περιστατικό με τον Μελισσανίδη και τα γεννητικά όργανα!

Η ΚΕΔ όρισε τον Πορτογάλο διαιτητή Αρτούρ Σοάρες Ντίας για να σφυρίξει το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές των παιχνιδιών της 9ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαιτητής θα είναι ο Πορτογάλος Αρτούρ Σοάρες Ντίας που είχε σφυρίξει τον περσινό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη.

Σε εκείνο το επεισοδιακό παιχνίδι Κυπέλλου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε εισβάλλει στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο και σύμφωνα με τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα, ο επικεφαλής της Ένωσης είχε πιάσει τον βοηθό του Ντίας από τα «κάκαλα». Μια χειρονομία που προκάλεσε την τιμωρία του Μελισσανίδη για έξι μήνες.

Επίσης, ο Ντίας ήταν και στη νίκη της ΑΕΚ επί της Βόλφσμπουργκ με 2-1.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Πορτογάλοι Ρουί Ταβάρες, Πάουλο Σοάρες, 4ος ο Άρης Βάτσιος και στο VAR ο Πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες με τον Ανδρέα Φωτόπουλο. Παρατηρητής θα είναι ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, διαιτητής στον αγώνα της ΑΕΚ με την ΑΕΛ θα είναι ο Φωτιάς με τον Ευαγγέλου στο VAR ενώ στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ο Σιδηρόπουλος με τον Σκουλά στο VAR. Διαιτητής στο Λαμία-Αστέρας Τρίπολης θα είναι ο Τσαγκαράκης (VAR ο Παπαπέτρου), ο Τζήλος στο Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης (Παπαδόπουλος στο VAR), ο Κουτσιαύτης στο Παναιτωλικός-Άρης (Κοτσάνης στο VAR) και ο Καραντώνης στο Βόλος-ΟΦΗ (Γκορτσίλας στο VAR)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ