Χάσι: «O Μουλέν είναι καλύτερος του Τσίμιροτ»

Χάσι: «O Μουλέν είναι καλύτερος του Τσίμιροτ»

O Μπέσνικ Χάσι μίλησε για τη νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ, Τιμπό Μούλεν, τον οποίο σύγκρινε με τον προκάτοχό του Γκόικο Τσίμιροτ, λέγοντας πως ο Γάλλος μέσος είναι καλύτερος.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Τιμπό Μουλέν. 

Ο Αλβανός τεχνικός σε δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 αναφέρθηκε στον Γάλλο μέσο που απέκτησε ο δικέφαλος του βορρά, τον οποίο μάλιστα θεωρεί πολύ καλύτερό του από τον προκάτοχό του στο κέντρο του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάσι:

Για τον Τιμπό Μουλέν: «Τον γνωρίζω πολύ καλά. Ήμασταν πριν δύο χρόνια στην Λέγκια. Δεν ήξερα ότι θα πάει στον ΠΑΟΚ αλλά χαίρομαι που το μαθαίνω. Ενδιαφερόταν πολλές μεγάλες ομάδες για τον παίκτη, όπως η Κλαμπ Μπριζ και η Άντερλεχτ, όταν τον πήραμε στη Λέγκια. Η καλύτερή θέση για εκείνον είναι η θέση «8». Καλύπτει χώρους στη μεσαία γραμμή, είναι καλός, αγωνίζεται με πάθος και θα βοηθήσει σε όποια ομάδα και εάν αγωνιστεί. Ανταποκρίθηκε πολύ καλά σε ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα όπως το πολωνικό. Εάν τον αποκτήσουν θα είναι πολύ καλό».

Για τη σύγκριση μεταξύ Τσίμιροτ – Μουλέν: «Δεν τον ξέρω καλά τον Τσίμιροτ αλλά επειδή γνωρίζω τον Μουλέν θα είναι καλύτερος από τον εκείνον. Πάντα ήθελε να πήγαινε σε πρωταθλήματα της Δυτικής Ευρώπης, όπως η Γερμανία και η Γαλλία. Του εύχομαι τα καλύτερα. Μέσα στο γήπεδο είναι καλός παίκτης και έξω από αυτό πολύ καλός άνθρωπος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ