Παναθηναϊκός : Πρώτη κουβέντα, αλλά όχι πρόταση σε Ξενόπουλο

Παναθηναϊκός : Πρώτη κουβέντα, αλλά όχι πρόταση σε Ξενόπουλο

Παναθηναϊκός και Βασίλης Ξενόπουλος τα είπα πριν από λίγες μέρες για τη συνεργασία τους, χωρίς να μπουν σε ουσιαστική κουβέντα για το συμβόλαιο που τελειώνει το καλοκαίρι.

Ο Βασίλης Ξενόπουλος πήρε ευκαιρίες πέρσι στα πλέι οφ από τον Γιώργο Δώνη. Ο νεαρός τερματοφύλακας, προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του τριφυλλιού και ως εκ τούτου στην ΠΑΕ περνάει η σκέψη να τον… δέσουν για αρκετά χρόνια.

Πριν από μερικές μέρες μάλιστα, έγινε και μια σύντομη συζήτηση γενικού περιεχομένου μεταξύ ανθρώπων της ΠΑΕ και του Ξενόπουλου. Μια συζήτηση που αφορούσε το μέλλον του και ήταν περισσότερο γενικού περιεχομένου περί της πρόθεσης του συλλόγου να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Μια συζήτηση, ωστόσο, που δεν έφτασε ούτε στο οικονομικό, ούτε στο χρονικό σκέλος. Στον Παναθηναϊκό ήθελαν να ακούσουν και τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι πιθανό να επανέλθουν με επίσημη πρόταση, κάτι που έως τώρα δεν έχει συμβεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ