Βιεϊρίνια : «Αγχώθηκα όταν δεν είχα ομάδα»

Βιεϊρίνια : «Αγχώθηκα όταν δεν είχα ομάδα»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για την περίοδο που ήταν ελεύθερος χωρίς ομάδα.

Διαδικτυακή συζήτηση με την ψυχολόγο Σάντυ Κουτσοσταμάτη είχε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν ελεύθερος τονίζοντας πως ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος.

Αναλυτικά:

«Δεν τα παρατάω γιατί έτσι έμαθα από την οικογένεια μου. Δεν θέλω να φέρνω στο σπίτι ότι με ενοχλεί στη δουλειά μου. Αν μπορέσω να το αποφύγω να φέρω στο σπίτι τα προβλήματα της δουλειάς θα το κάνω. Ότι περνάει από το χέρι μου ξέρω ότι θα πάει καλά. Ξέρω ότι θα κάνω τα πάντα για να πάνε όλα καλά. Δεν τα παρατάω ποτέ.

Ξέρεις τι πέρασα τους τελευταίους μήνες. Ήμουν χωρίς ομάδα και ήξερα ότι μπορεί αν μην πάνε όλα καλά. Δεν ήθελα να δείξω στη γυναίκα μου ότι είχα άγχος. Στο τέλος όμως είχα άγχος γιατί δεν υπήρχαν εξελίξεις, αλλά αγχωνόμουν. Έπρεπε να περιμένω κάποιον τρίτο γιατί δεν ήταν στο χέρι μου. Εγώ λόγω δουλειάς αθλούμαι καθημερινά. Όταν δεν είχα ομάδα είχα βάλει σε πρόγραμμα την καθημερινότητα μου.

Είχα το πρόγραμμα μου και δεν το άλλαζα. Πήγαινα την κόρη μου στο σχολείο, μετά πήγαινα γυμναστήριο, μετά έτρωγα μεσημεριανό και μετά έκανα προπόνηση. Μέσα από κάθε δυσκολία μπορεί να βγει κάτι καλό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ