Ολυμπιακός : Φουλάρει για επιθετικό – τέλος Καρσελά και Μίλιτς

Ολυμπιακός : Φουλάρει για επιθετικό – τέλος Καρσελά και Μίλιτς

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση επιθετικού, άμεσες οι εξελιξεις με το θέμα του φορ στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός είναι με το πόδι στο γκάζι την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι φουλάρουν για την απόκτηση επιθετικού. Σύμφωνα με τις τελευταιες εξελίξεις, οι πρωταθλητές Ελλάδος κάνουν συντονισμένες κινήσεις προκειμένου να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας, εντάσσοντας στο ρόστερ τους επιθετικό που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα τους πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοιχτή γραμμή για να κλείσει και να ανακοινώσει την μεταγραφή επιθετικού, καθώς απομένουν μερικές ώρες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος. Οι πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν το ρόστερ τους στην μάχη για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, ολοκληρώνοντας μιαν ακόμα μεταγραφή όπως είχε ζητήσει ο Όσκαρ Γκαρθία.

Τέλος ο Καρσελά, πάει στη Σταντάρ Λιέγης

Σε ότι αφορά το θέμα του Μεχντί Καρσελά, ο Μαροκινός εξτρέμ αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Το10.gr σας είχε ενημερώσει από νωρίς το πρωί για τις εξελίξεις με τον διεθνή ακραίο επιθετικό, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σταντάρ Λιέγης. Ο Καρσελά δεν ήταν μάλιστα στην σημερινή προπόνηση των ερυθρόλευκων στου Ρέντη, δείγμα και αυτό της αποχώρησης του από τους πρωταθλητές.

Παρελθόν και ο Μίλιτς

Ο Χρβόγε Μίλιτς αποτελεί και αυτός παρελθόν για τον Ολυμπιακό, καθώς οι ερυθρόλευκοι γνωστοποίησαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον Κροάτη αμυντικό. Ο Μίλιτς είναι σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας της καριέρας του, καθώς το εξάμηνο που έμεινε στους ερυθρόλευκους δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ