«Η Μπόντο Γκλιμτ αποδέχτηκε πρόταση του Ολυμπιακού για Μπιόρκαν»

«Η Μπόντο Γκλιμτ αποδέχτηκε πρόταση του Ολυμπιακού για Μπιόρκαν»

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Φρέντρικ Άντρε Μπιόρκαν στην Μπόντο Γκλιμτ και όπως αναφέρουν στη Νορβηγία οι δυο ομάδες συμφώνησαν για τη μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό ενόψει των επόμενων μεταγραφικών «παραθύρων». Ένας από τους παίκτες που κοιτάζουν στενά οι ερυθρόλευκοι είναι και ο Φρέντρικ Άντρε Μπιόρκαν, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπόντο Γκλιμτ στη Νορβηγία.

Ο αριστερός μπακ των πρωταθλητών Νορβηγίας είναι ένας παίκτης που αρέσει στους Πειραιώτες και έχει ακουστεί τόσο το καλοκαίρι αλλά και πρόσφατα σε διάφορα σενάρια με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη σκανδιναβική χώρα ωστόσο τις τελευταίες ώρες, ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ομάδα του παίκτη και η Μπόντο φέρεται να αποδέχτηκε την προσφορά, με τον παίκτη να πλησιάζει στο λιμάνι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφουν νορβηγικά ΜΜΕ η Μπόντο απάντησε θετικά σε πρόταση των Πειραιωτών πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού για τον Μπιόρκαν. Όμως δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά ζητήματα για τη μεταγραφή με αποτέλεσμα να εκπνεύσει ο χρόνος και να μην «τελειώσει» το deal.

Σε δηλώσεις του ο ίδιος ο παίκτης τόνισε ότι είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα του αλλά ξεκαθάρισε ότι θέλει να αγωνιστεί στα κορυφαία γήπεδα της Ευρώπης και το Champions League, χωρίς όμως να αναφέρεται στον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί πως τα ρεπορτάζ από τη Σκανδιναβία δεν μιλούν για το ακριβές ποσό της συμφωνίας, όμως ξεκαθαρίζουν ότι εφόσον το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το 2021, ο Μπιόρκαν μπορεί να μετακομίσει στην Ελλάδα ακόμα και τον Ιανουάριο, εφόσον τα έχουν βρει οι δυο ομάδες, αλλά και ο ίδιος ο αριστερός μπακ για το συμβόλαιο του.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά και όχι μόνο χαρακτηριστικά του Μπιόρκαν, ο παίκτης της Μπόντο είναι 22 ετών και βλέπει τον κόσμο από τα 180 εκατοστά. Είναι διεθνής με την U21 της Νορβηγίας και έχει βγει από την ακαδημία του συλλόγου. Εχει αγωνιστεί μόνο ως αριστερό μπακ, ενώ πέρσι έπαιξε σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας 3 ασίστ. Φέτος, έχει ξεκινήσει βασικός και στα τρία ματς που έδωσε η ομάδα του στα προκριματικά του Europa League. Επίσης είναι διεθνής με την U21 της Νορβηγίας, έχοντας 11 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ