Μετά τη Λάρισα, πιο πλήρης από ποτέ ξανά φέτος η ΑΕΚ

Μετά τη Λάρισα, πιο πλήρης από ποτέ ξανά φέτος η ΑΕΚ

Ποια είναι τα δεδομένα για το παιχνίδι με τη Λάρισα και τα χαμόγελα Καρέρα για τις επιστροφές που του δημιουργούν ευχάριστο πονοκέφαλο.

Μετά από 17 ημέρες η ΑΕΚ επιστρέφει στη δράση για το παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα (22/11, 15:00) στη Ριζούπολη και μπαίνει και πάλι στη βάσανο των αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, ανά τρεις-τέσσερις μέρες. Θυμίζουμε ότι το ματς κόντρα στον Άρη πριν τη διακοπή για τις εθνικές είχε αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων που βρέθηκαν στην Ένωση η οποία έπαιξε για τελευταία φορά στις 5 του μηνός κόντρα στη Ζόρια.

Ο κορωνοϊός ταλαιπώρησε πάρα πολύ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα με 20 κρούσματα συνολικά, εκεί που οι «κιτρινόμαυροι» μετρούσαν μήνες χωρίς ούτε έναν θετικό, από το ξεκίνημα της πανδημίας. Έτσι η προετοιμασία για το ματς με τη Λάρισα έγινε μετ’ εμποδίων ωστόσο πλέον τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.

Τσιγκρίνσκι, Ινσούα και Βασιλαντωνόπουλος είναι οι τελευταίοι που ανάρρωσαν και επέστρεψαν στις προπονήσεις και πλέον οι μόνοι που παραμένουν θετικοί είναι οι Λάτσι και Σαμπανάτζοβιτς που έτσι κι αλλιώς έχουν αγωνιστεί ελάχιστα ως τώρα.

Παράλληλα ευχάριστα είναι τα νέα και από το μέτωπο των τραυματιών. Ο Γαλανόπουλος επέστρεψε και μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής στην Ουκρανία, Σιμόες – Σιμάνσκι προπονούνται εδώ και καιρό σε φουλ ρυθμό ενώ πλέον αντίστροφα μετράει και ο Λιβάι Γκαρσία.

Έτσι ο Μάσιμο Καρέρα βλέπει το απουσιολόγιό του να αδειάζει αλλά θα χρειαστεί να κάνει λίγη υπομονή ακόμη ώστε να έχει άπαντες στη διάθεσή του. Αυτό γιατί οι τρεις τελευταίοι που ανάρρωσαν από τον ιό, είναι αμφίβολο αν θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν την Κυριακή έχοντας μόλις τρεις προπονήσεις (πιο πιθανό για Ινσούα και Βασιλαντωνόπουλο), ενώ και με τον Γκαρσία δεν θα υπάρξει βιασύνη ώστε να αποφευχθεί ο παραμικρός κίνδυνος υποτροπής.

Αμφίβολος για την Κυριακή είναι επίσης και ο Παναγιώτης Τσιντώντας που έχει χτυπήσει στο χέρι και ίσως δοθεί η ευκαιρία στον Γιώργο Αθανασιάδη για το επίσημο ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα». Εκτός με τη Λάρισα είναι και ο Νέναντ Κρίστιτσιτις που εκτίει τιμωρία για κάρτες.

Από την Πέμπτη όμως και το ματς με τη Ζόρια, όλοι οι παραπάνω (πλην των δύο που είναι ακόμη θετικοί στον ιό), αναμένεται να είναι έτοιμοι για να μπουν τουλάχιστον στην αποστολή κι από κει και πέρα ο Ιταλός τεχνικός να κρίνει ποιους θα χρησιμοποιήσει. Θα είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ θα έχει σχεδόν άδειο απουσιολόγιο από την αρχή της χρονιάς, κάτι πολύ σπάνιο γενικά για την Ένωση τα τελευταία χρόνια.

Σημείωση ότι για το παιχνίδι με τη Ζόρια θα απουσιάσει ο Πέτρος Μάνταλος λόγω καρτών ενώ ο Σιμάνσκι δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα. Από ιατρικής άποψης πάντως, μετά τη Δευτέρα αναμένεται να είναι όλοι να είναι στα πλάνα του Καρέρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ