Με «μπαλαντέρ» τον Μασούρα…

Με «μπαλαντέρ» τον Μασούρα…

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει να ελίσσεται, ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ και παρά τα σοβαρά πλήγματα μπορεί και πρέπει να νικήσει τον Παναθηναϊκό. Η ενδεκάδα δείχνει ξεκάθαρη...

Ούτε Ελ Αραμπί, ούτε Χασάν, ούτε Βαλμπουενά, ούτε καθαρό αριστερό μπακ καθώς Χολέμπας και Βινάγκρε έμειναν και αυτοί εκτός μια και δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Ένα ντέρμπι για τον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό που πάει με τόσο σοβαρά προβλήματα και με τον Μαρτίνς να πρέπει να κάνει αλχημείες για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Βλέπετε και ο τρίτος επιθετικός, ο Σουντανί που έτσι και αλλιώς δεν είναι «καθαρός» στράικερ, δεν είναι σε τέτοια αγωνιστική κατάσταση για να ξεκινήσει.

Για αυτό και ο Μαρτίνς θα χρησιμοποιήσει ξανά το πλάνο της Κρήτης, αυτό που δοκίμασε και τον δικαίωσε απέναντι στον ΟΦΗ με την διαφορά πως δεν θα υπάρχει ο «καθαρός» επιθετικός. Ο Γιώργος Μασούρας θα είναι ο «μπαλαντέρ» του Πέδρο Μαρτίνς ο παίκτης που θα παίξει ως επιθετικός αλλά δεν θα είναι επιθετικός… Πάνω κάτω ότι θα γίνει και με τον Φορτούνη που όμως θα έχει πιο πολύ στο μυαλό του να πάρει την μπάλα και να δημιουργήσει βοηθώντας επιθετικά την ομάδα. Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός στο 4-3-3 που θα εφαρμόσει ο Μαρτίνς, όπως το αναμέναμε θα έχει τον Μασούρα και τον Φορτούνη σε επιθετικό ρόλο. Με τον Μπρούμα να κλείνει την επιθετική τριάδα.

Από την άλλη η λύση στην αριστερή πλευρά έρχονται από… δεξιά. Οι Ραφίνια και Ντρέγκερ θα πάρουν τις δύο πλευρές της άμυνας με τους Σα, Σεμέδο, Σισέ να συμπληρώνουν την πεντάδα στα μετόπισθεν. Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά η τριάδα στον άξονα με τον Αφρικανό να έχει κομβικό ρόλο στην πίεση της αντίπαλης άμυνας. Ο Καμαρά θα επιδιώξει να πατάει συνεχώς περιοχή, να δημιουργεί και να απειλεί.
Από τον Ολυμπιακό απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο θα λείψουν σημαντικοί παίκτες. Ελ Αραμπί και Χασάν είναι όλα τα γκολ της ομάδας ουσιαστικά, μαζί και ο Βαλμπουενά που κάνουν τόσες δουλείες οργανωτικά.

Ο Ολυμπιακός όμως έχει γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ. Ο Μαρτίνς ξέρει να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον Παναθηναικό ακόμη και με τόσες σοβαρές απουσίες. Μπορεί και πρέπει να νικήσει το βράδυ του Σαββάτου ξεκινώντας ιδανικά έναν αγωνιστικό «Γολγοθά» σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Το κίνητρο άλλωστε για αυτούς που έρχονται να καλύψουν τα κενά είναι τεράστιο, όπως ο Ντρέγκερ που έχει την μεγάλη του ευκαιρία.

Πάνω από όλα υπάρχει η επιστροφή του Φορτούνη. Ο αρχηγός μετά τον Αστέρα Τρίπολης είχε δηλώσει πως φέτος θα είναι η χρονιά του. Η συνέχεια δεν ήταν και η καλύτερη για αυτόν, μέχρι αύριο το βράδυ. Που ο «Φορτού» θα βγει ξανά μπροστά για τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ