Φουτσίνι : «Με τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΠΑΟΚ έχει τσαμπουκά»

Φουτσίνι : «Με τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΠΑΟΚ έχει τσαμπουκά»

Ο Αρμάντο Φουτσίνι μίλησε για την επιρροή που ασκεί στον ΠΑΟΚ ο νέος προπονητής του.

Τσαμπουκά πρόσθεσε στον ΠΑΟΚ ο Πάμπλό Γκαρσία, σύμφωνα με τον Αρμάντο Φουτσίνι. Ο προπονητής των Τρικάλων και παλιός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορά, μίλησε για την επίδραση του Ουρουγουανού, καθώς και για τον Ουαγκέ και την προσαρμογή του στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αρμάντο Φουτσίνι στον σταθμό Metropolis:

Για το ΠΑΟΚ – ΠΑΣ: «Αγαπώ και τις δύο ομάδες, μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Ο ΠΑΣ είναι αλήθεια ότι πάει καλύτερα εκτός έδρας και πάντα στην Τούμπα τα καταφέρνει. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, είναι φαβορί, είναι μεγάλη ομάδα και αν το πάρει σοβαρά δεν θα έχει πρόβλημα. Έχει καλό ρόστερ, καλύτερο από τα Γιάννινα, αλλά είδα το παιχνίδι με τον Βόλο και έχουν καλή ομάδα τα Γιάννινα».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Ο Πάμπλο έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα. Είδα τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και βλέπουμε, πλέον, τσαμπουκά στην ομάδα. Παιχνίδια όπως αυτά με τα Γιάννινα θα τα χάνει δύσκολα ο ΠΑΟΚ. Εγώ τον είδα και στην δεύτερη ομάδα. Θα τα παίζει όλα τα ματς το ίδιο».

Για τον Ουαγκέ: «Πιστεύω δεν είναι εύκολο. Το παιδί θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, πολύ περισσότερο απ’ ότι έχει δείξει μέχρι τώρα. Περιμένω πολλά. Δεν μίλησα μαζί του, αλλά για να παίζεις στον ΠΑΟΚ χρειάζεται ψυχή. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά, ίσως ήρθε λίγο χαλαρός. Έπαιξε με την Σενεγάλη και νομίζω ότι θα βρει τον δρόμο του και στον ΠΑΟΚ. Στην Μπαρτσελόνα δεν αγωνιζόταν».

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που έχει ξεχωρίσει: «Αν με ρωτάς για έναν παίκτη που με έκανε καλή εντύπωση, θα πω τον Γιαννούλη. Δεν λέω ότι δεν κάνουν οι υπόλοιποι. Αν ήθελα, όμως, κάποιον για να δουλέψω είναι αυτός. Κάνει άμυνα και ανεβαίνει, κάνει σέντρες και γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ