Η πρόβλεψη του Μπακογιάννη για την έναρξη των έργων στο Βοτανικό

Η πρόβλεψη του Μπακογιάννη για την έναρξη των έργων στο Βοτανικό

Ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στις εξελίξεις της Διπλής Ανάπλασης.

Έναρξη των έργων στο Βοτανικό προς το τέλος του 2021, προανήγγειλε ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο Δήμαρχος Αθηναίων φιλοξενήθηκε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στη Διπλή Ανάπλαση.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο της Αθήνας, η υπογραφή του μνημονίου συναντίληψης «ήταν μια σημαντική ημέρα καθώς έπεσαν οι υπογραφές για την ανάπλαση. Η πανδημία θα περάσει και δεν πρέπει η επόμενη ημέρα να βρει την πόλη παγωμένη. Πρέπει να κλείσουμε τους λογαριασμούς του παρελθόντος».

Αναφορικά με το πότε… θα μπουν μπουλντόζες στο Βοτανικό, ο Μπακογιάννης το προσδιόρισε σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα:  «Μέχρι το τέλος του 2021 θα ξεκινήσουν τα έργα. Είναι σημαντικό το έργο για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά και συνολικά για την περιοχή καθώς είναι μια αστική παρέμβαση που έχει πολύ μεγάλη σημασία για την πόλη».

Τέλος συμπλήρωσε: «Είναι ένα σχέδιο που δουλεύουμε συστηματικά εδώ και 14 μήνες. Είναι ένα σχέδιο δεμένο από όλες τις πλευρές και έχει εξασφαλίσει τους πόρους. Μπορούμε να τηρήσουμε τα χρονοδιαγράμματα μας»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ