Επειγόντως ευχέλαιο: Το ανοιγμένο κεφάλι του Ραντζέλοβιτς και το «τσίμπημα» του Μπρούμα

Επειγόντως ευχέλαιο: Το ανοιγμένο κεφάλι του Ραντζέλοβιτς και το «τσίμπημα» του Μπρούμα

Νέα προβλήματα για τον ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Μπρούμα να είναι αμφίβολος και τον Ραντζέλοβιτς με... μπανταρισμένο κεφάλι.

Αγιασμός έγινε πριν από λίγες εβδομάδες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Αυτή τη φορά πρέπει να βρεθεί κάποια άλλη θρησκευτική διαδικασία, για να μπορέσει να τελειώσει η απίστευτη κακοδαιμονία που κυνηγάει τον Ολυμπιακό. Και η οποία του έχει στερήσει ήδη πολλούς βασικούς ποδοσφαιριστές πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κακοδαιμονία, όμως, που δεν σταμάτησε στους Χασάν, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Χολέμπας, Βινάγκες.

Στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής, ο Μαρτίνς είδε τον Μπρούμα να αποχωρεί. Να αποχωρεί με ενοχλήσεις. Με «τσιμπήματα» στον τετρακέφαλο. Και αμέσως σήμανε συναγερμός. Με τον Πορτογάλο να μπαίνει αμέσως για θεραπεία και τον προπονητή του να είναι σε αναμμένα κάρβουνα.

Βεβαίως, ο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και ελπίζει ότι έως την έναρξη του αγώνα θα γίνει κάποιο (μεγάλο) θαύμα και ο Πορτογάλος εξτρέμ θα είναι έτοιμος, όχι για την 11άδα, αλλά για την αποστολή. Διότι το να ξεκινήσει, είναι ένα σενάριο που δεν «παίζει» πλέον.

Και πάλι, όμως, το πρόβλημα του Μπρούμα δεν ήταν το μοναδικό. Διότι στη διάρκεια του χθεσινού διτέρματος, ο Μαρτίς είδε ακόμη έναν μεσοεπιθετικό του να χτυπάει. Και μάλιστα με τρόπο… απίθανο. Που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία και (νέα) άμεση επέμβαση του ιατρικού επιτελείου.

Συγκεκριμένα, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς συγκρούστηκε με τον Ουσεϊνού Μπα σε μια διεκδίκησή τους, με αποτέλεσμα να πέσει στο χορτάρι κρατώντας το κεφάλι του και σφαδάζοντας από τους πόνους. Τι είχε γίνει; Το χτύπημα από τον Μπα δημιούργησε μια πληγή στο κεφάλι του.

Εν τέλει, ο Σέρβος εξτρέμ τη γλίτωσε με ένα μπανταρισμένο κεφάλι, αλλά χωρίς μεγαλύτερα προβλήματα. Και με ένα σημάδι για να θυμάται τη σύγκρουση με τον συμπαίκτη του. Αλλά το σημαντικό είναι ότι θα είναι διαθέσιμος και όπως έδειξε ο Μαρτίνς, θα παίξει. Από την αρχή. Σε ακόμη ένα ντέρμπι. Παιχνίδια στα οποία λατρεύει να πρωταγωνιστεί (γκολ με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ