Ολυμπιακός : Ο Φορτούνης έσπασε την… κατάρα (vid)

Ολυμπιακός : Ο Φορτούνης έσπασε την… κατάρα (vid)

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός στο 21ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διούδη και πέτυχε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού σε πρώτο ημίχρονο στη φετινή σεζόν,

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αγωνίζεται χωρίς τους Αχμέντ Χασάν, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ματιέ Βαλμπουενά, παρόλα αυτά βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, χάρη στον Κώστα Φορτούνη.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης, βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή, σούταρε δυνατά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σωκράτη Διούδη, κάνοντας το 1-0 για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού σε πρώτο ημίχρονο στη φετινή σεζόν. Μέχρι τώρα οι Ερυθρόλευκοι δεν είχαν σκοράρει σε κανένα παιχνίδι τους στο πρώτο 45άλεπτο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εντεκα παιχνίδια χωρίς γκολ σε πρώτο ημίχρονο για τους Πειραιώτες, με τον Κώστα Φορτούν να σπάει την… κατάρα.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού βγήκε μπροστά σε μια δύσκολη αναμέτρηση, λόγω των πολλών απουσιών που έχουν οι Πειραιώτες και έσπασε το… ρόδι, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Δείτε το γκολ:

Αναλυτικά τα παιχνίδια που είχε δώσει μέχρι στιγμής το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς και δεν είχε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο:

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 0-0 (3-0 τελικό)
Ολυμπιακός-Ομόνοια 0-0 (2-0 τελικό)
Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 0-0 (2-0 τελικό)
Ομόνοια-Ολυμπιακός 0-0 (0-0 τελικό)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-0 (1-1 τελικό)
Ολυμπιακός-Ατρόμητος 0-0 (4-0 τελικό)
Ολυμπιακός-Μαρσέιγ 0-0 (1-0 τελικό)
Πόρτο-Ολυμπιακός 1-0 (2-0 τελικό)
Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 0-0 (2-0 τελικό)
Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός 1-0 (3-0 τελικό)
ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-0 (0-2 τελικό)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ