Φορτούνης : «Πεισμώνω και θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να παίζω βασικός»

Φορτούνης : «Πεισμώνω και θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να παίζω βασικός»

Ο Κώστας Φορτούνης που έκρινε το ντέρμπι με το δικό του γκολ, στάθηκε μόνο στη νίκη και τους βαθμούς που πήρε η ομάδα του ενώ μίλησε και για τη δική του απόδοση.

Τους τρεις βαθμούς της νίκης θέλει να κρατήσει από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Φορτούνης. Ο άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε επίσης και σε προσωπικό επίπεδο τονίζοντας πως θέλει να αποδείξει ότι αξίζει να παίζει βασικός.

Αναλυτικά:

«Ξέρουμε πως πάντα τα ντέρμπι είναι δύσκολα. Στο πρώτο μέρος είχαμε την κυριαρχία, αν και στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία. Κρατάμε όμως τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Με βοήθησαν τα ματς της Εθνικής να βρω ρυθμό. Το έχω ξαναπεί πως θέλω να παίζω. Περιμέναμε την αντίδραση του Παναθηναϊκού, αλλά κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικό.

Θέλω να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει, γιατί αυτό είναι που μετράει. Έτυχε απόψε να σκοράρω κι εγώ. Μακάρι να βάλω κι άλλα. Θα το θυμάμαι αυτό το γκολ, όμως δεν θέλω να μείνω σε αυτό. Προσπαθώ να σουτάρω και με τα δύο πόδια και ήταν ένα πολύ ωραίο τελείωμα.

Για την Εθνική ναι, έκανα αυτά που μου είπε ο προπονητής μου εκεί ο Φαν’τ Σχιπ, μου έκανε καλό. Στεναχωριέμαι όταν δεν αρχίζω τα ματς. Πεισμώνω και θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να παίζω βασικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ