Εμβιλά : «Ξέρουμε την ποιότητα του Φορτούνη, είναι σημαντικός για τον Ολυμπιακό»

Εμβιλά : «Ξέρουμε την ποιότητα του Φορτούνη, είναι σημαντικός για τον Ολυμπιακό»

Ο Γιάν Εμβιλά μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, για την απόδοση του αλλά στάθηκε περισσότερο στον Κώστα Φορτούνη.

O Γιαν Εμβιλά σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό έκανε ειδική αναφορά στον Κώστα Φορτούνη και την ποιότητα που διαθέτει, ενώ τόνισε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα ο αρχηγός των Πειραιωτών.

Ακόμα, ο 30χρονος αμυντικός μέσος μίλησε για την παρουσία του στο ντέρμπι αλλά και στην απουσία του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova για:

Την εικόνα του: «Αυτό προσπαθώ να κάνω πάντα. Έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και του κόσμου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ο στόχος μου είναι να τιμάω τη φανέλα του Ολυμπιακού. Θέλω να επιστρέψω την αγάπη που μου δίνουν».

Τις πάσες και την προσφορά του: «Δεν το περίμενα τόσο. Κάναμε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Δεν περίμενα τόση δουλειά. Μετά το γκολ ήταν σαν να σταματήσουμε να παίζουμε. Μας βοήθησε και ο Θεός αλλά και ο Σα με τις επεμβάσεις του».

Τον Φορτούνη: «Φυσικά και μας βοήθησε. Είναι αυτός που έβαλε το γκολ. Όλοι θέλουμε να τον βλέπουμε να παίζει έτσι. Ξέρουμε πόσο σημαντικός και δημοφιλής στον κόσμο είναι. Θέλουμε να τον βλέπουμε έτσι και στο τέλος της χρονιάς να γιορτάσουμε τον τίτλο».

Τις δυσκολίες: «Είμαστε σε μία ομάδα που έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες. Η εμπειρία του Ραφίνια φάνηκε παίζοντας αριστερά. Ο Φορτούνης που δεν έπαιζε στη συνηθισμένη θέση του. Και πολλούς από τον πάγκο που βοήθησαν. Σημασία έχει όσοι παίζουμε να τα δίνουμε όλα».

Το πρώτο του ντέρμπι και πως ένιωσε: «Ένιωσα καλά. Όλα τα ντέρμπι είναι σημαντικά. Όλοι το νιώσαμε αυτό αλλά δυστυχώς παίζαμε χωρίς τον κόσμο μας. Όλοι μου έχουν μιλήσει για το ντέρμπι αυτό, όπως οι Αβραάμ και Μπουχαλάκης. Έχω καταλάβει το ενδιαφέρον του κόσμου. Ελπίζω να έρθει η στιγμή που να το ζήσω και με κόσμο. Αυτό και μόνο με βοήθησε να μπω σε λειτουργία ντέρμπι».

Το τι του λέει ο κόσμος: «Στον δρόμο δεν συναντάει κόσμο. Έχουμε καραντίνα. Αυτήν την εβδομάδα ένιωσα ότι πηγαίναμε για ντέρμπι και την έντονη παρουσία του κόσμου».

Τον ίδιο: «Πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο. Μου δίνει αυτοπεποίθηση ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Πάντα προσπαθώ να είμαι παρών και θέλω να αποδεικνύω την ποιότητά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ