Παναθηναϊκός : Επίσημα Κάτσε και Μυστακίδης από τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός : Επίσημα Κάτσε και Μυστακίδης από τον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συμφωνία για την παραχώρηση των Γιάννη Μυστακίδη και Εργκούς Κάτσε.

Στον Παναθηναϊκό, με τη μορφή δανεισμού, κι επίσημα, ανήκουν οι Εργκους Κάτσε και Γιάννης Μυστακίδης, όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και λίγο αργότερα η πράσινη ΠΑΕ.

«Ο Μυστακίδης θ’ αγωνιστεί στους Πράσινους ως δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Με τη μορφή δανεισμού είναι και η μεταγραφή του Κάτσε , με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί το δικαίωμα ν’ αγοράσει τον παίκτη το καλοκαίρι του 2018», αναφέρει η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Λίγη ώρα αργότερα, ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση και των πράσινων, η οποία αναφέρει: «Προσθήκη στο ρόστερ οι δύο ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ένταξη στο ρόστερ της ομάδας του Εργκους Κάτσε και του Γιάννη Μυστακίδη από τον ΠΑΟΚ.

Ο Κάτσε γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1993 στο Κόρτσε της Αλβανίας. Εντάχθηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ και το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στη Βικτόρια Πλζεν απ΄όπου επέστρεψε το καλοκαίρι του 2017. Ο αμυντικός μέσος είναι διεθνής με την Αλβανία και στον Παναθηναϊκό θα παίξει ως δανεικός με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Ο Μυστακίδης γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1994 και προέρχεται από την ακαδημία του ΠΑΟΚ. Το 2014 έπαιξε δανεικός στον Πιερικό και το 2015 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Είναι διεθνής με την εθνική κάτω των 21 ετών. Στον Παναθηναϊκό παραχωρήθηκε δανεικός έως τον Ιούνιο του 2018».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ