Έξαλλος Μπόλονι: Ούρλιαζε στο ημίχρονο, «αρπάχτηκε» με Χουάνκαρ – Χατζηγιοβάνη

Έξαλλος Μπόλονι: Ούρλιαζε στο ημίχρονο, «αρπάχτηκε» με Χουάνκαρ – Χατζηγιοβάνη

Μέχρι έξω ακούγονταν οι φωνές του Λάζλο Μπόλονι στο ημίχρονο του ντέρμπι. Ένταση μεταξύ του Ρουμάνου προπονητή και των Χουάνκαρ και Χατζηγιοβάνη που αντέδρασαν αρνητικά στις αλλαγές τους.

Τεταμένο ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού τόσο στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, όσο και μετά το τέλος του ματς. Με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Λάζλο Μπόλονι και με δύο ποδοσφαιριστές που έγιναν αλλαγή να εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους και να τα ακούν σε έντονο ύφος από τον Ρουμάνο προπονητή.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Λάζλο Μπόλονι αντικατέστησε τον Χουάνκαρ, σε μια λογική αλλαγή αφού ο Ισπανός δεν είχε φανεί καθόλου στο πρώτο ημίχρονο και ήταν αρνητικός. O Χουάνκαρ αντέδρασε όταν ενημερώθηκε από τον βοηθό του Μπόλονι και σε έντονο ύφος ρώτησε για ποιον λόγο θα αντικαταστήσει εκείνον.

«Εγώ θα βγω; Για ποιον λόγο;», είπε ο Χουάνκαρ στον Μπόλονι, βγάζοντας τη δυσαρέσκειά του, με τον Μπόλονι μάλιστα να ενημερώνεται από τον βοηθό του, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ για την αντίδραση του Χουάνκαρ και να του κάνει έντονες παρατηρήσεις στο τέλος του αγώνα.

Συστάσεις σε έντονο ύφος έκανε ο Λάζλο Μπόλονι και στον Τάσο Χατζηγιοβάνη στο φινάλε της αναμέτρησης. Αφού είχε προηγηθεί η δυσαρέσκεια του Χατζηγιοβάνη κατά τη διάρκεια της αλλαγής του από τον Βιγιαφάνιες, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να τον… συλλαμβάνει η κάμερα που ρώτησε τον Μπόλονι γιατί τον βγάζει και τον Ρουμάνο να του κάνει νόημα να κάτσει στον πάγκο, ακολούθησε… δεύτερος γύρος.

Συγκεκριμένα, ο Μπόλονι στα αποδυτήρια είπε του Χατζηγιοβάνη πως δε θα ανεχτεί άλλες τέτοιες συμπεριφορές ούτε από εκείνον, ούτε από κανέναν ποδοσφαιριστή. «Δεν θα μου ξανά μιλήσεις. Δε θα ξανά μιλήσει κανείς έτσι σε εμένα. Οι επιλογές είναι δικές μου», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Παναθηναϊκού σε έντονο ύφος προς τον Χατζηγιοβάνη.

Ο Μπόλονι τα έψαλε σε όλους τους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου για την εικόνα που έβγαζαν στο γήπεδο και για το γεγονός πως άφηναν την μπάλα στην κατοχή του Ολυμπιακού χωρίς να κάνουν το παραμικρό.

«Άλλα είχαμε πει να κάνουμε στο γήπεδο και άλλα κάνουμε. Δεν έχουμε τρεξίματα και τους κοιτάζουμε να αλλάζουν την μπάλα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπόλονι, που ήταν έξαλλος και οι φωνές του ακούγονταν μέχρι έξω. Ο Ρουμάνος έχει αρχίσει να βγάζει τον εκρηκτικό χαρακτήρα που διαθέτει και δε διστάζει να μιλήσει πολύ σκληρά στους παίκτες του αν δεν ικανοποιείται απ’ όσα βλέπει. Κάτι που έκανε για πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του Φαλήρου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει μεγάλη ένταση με τους ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ