ΠΑΟΚ : Θέλει να επεκτείνει το σερί

ΠΑΟΚ : Θέλει να επεκτείνει το σερί

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννενα έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Επιστροφή Περέιρα στο αρχικό σχήμα με τον Γκαρσία να αποφασίζει την τελευταία στιγμή αν θα ξεκινήσει βασικό τον Ελ Καντουρί.

Με στόχο την 3η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (22/11) στην Τούμπα τον επικίνδυνο ΠΑΣ Γιάννινα που ήρθε στη Θεσσαλονίκη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι Θεσσαλονικείς, όπως έχουν τοποθετηθεί για το αποψινό παιχνίδι, έχουν στο μυαλό τους όχι το ματς με την Αϊντχόφεν, αλλά τον τρόπο με τον οποίον θα κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ένα τρίποντο που θα του επιτρέψει να παραμείνει πολύ κοντά στην κορυφή αλλά και να ταξιδέψει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία την Τετάρτη στην Ολλανδία.

Μετά από μια διακοπή 15ημερών λόγω των Εθνικών ομάδων, ο σημερινός αγώνας είναι ο πρώτος από μια σειρά απαιτητικών αγώνων που καλείται να δώσει η ομάδα του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Πάμπλο Γκαρσία που έχει απουσίες όπως αυτές των Γιαννούλη και Αουγκούστο, έχει ετοιμάσει τα πλάνα του που θα έχουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την ομάδα που κατέβασε στη Ριζούπολη. Ο Ουρουγουανός τεχνικός που ετοιμάζεται να υπογράψει μέχρι το τέλος του μήνα ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023 θέλει να συνεχίσει το σερί επιτυχιών από τότε που ανέλαβε τον πάγκο του Δικεφάλου. Έτσι λοιπόν ετοιμάζεται να κατεβάσει στο χορτάρι της Τούμπας μια ενδεκάδα που θα είναι ικανή να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά και θα δείξει σημάδια αγωνιστικής βελτιώσεις.

Η πρώτη αλλαγή θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Νίλσεν Περέιρα να ξανά παίρνει φανέλα βασικού. Ο Νορβηγός αμυντικός, δούλεψε σκληρά στο διάστημα της διακοπής έχοντας και την ψυχολογική στήριξη του Γκαρσία. Η δεύτερη θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή από τον ίδιο τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, αν δηλαδή θα δούμε τον Ελ Καντουρί απόψε ή την Πέμπτη στην Ολλανδία βασικό. Αν αποφασιστεί να μείνει στον πάγκο τότε την θέση του διεκδικούν οι Εσίτι, Νινούα και Τσιγγάρας. Τέλος υπάρχουν σκέψεις και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να δούμε και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο Ζίβκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια για 15ο συνεχόμενο ματς φέτος, με τον Ροντρίγκο στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Περέιρα στο αριστερό. Οι Κρεσπο και Βαρέλα θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Ο Σβαμπ μαζί με τον Ελ Καντουρί στη μεσαία γραμμή, ενώ θα έχουν μπροστά τους τον Μουργκ σε ρόλο δεκαριού. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα είναι στα δεξιά, ο Σφιντέρσκι στην κορυφή και ο Τζόλης στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ