Χουχούμης : «Μας μένει μια πικρία από την ισοπαλία»

Χουχούμης : «Μας μένει μια πικρία από την ισοπαλία»

Ο Διαμαντής Χουχούμης δήλωσε πως ο Απόλλων Σμύρνης θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Το απόγευμα του Σαββάτου (21/11) ο Απόλλων Σμύρνης έφυγε με το ισόπαλο 2-2 από το Περιστέρι και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το οποίο μίλησε ο Διαμαντής Χουχούμης.
Ο ποδοσφαιριστής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ισοπαλία θεωρώντας ότι η ομάδα του θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη από τα Δυτικά Προάστια.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τους στόχους του Απόλλωνα: «Μας μένει μια πικρία, γιατί όπως πήγε το ματς μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Προηγηθήκαμε δύο φορές και δεν κλειστήκαμε, αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Στόχος μας είναι να αποφύγουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την επικίνδυνη ζώνη και να έχουμε το καλύτερο πλασάρισμα που μπορούμε».
Για τη φετινή πορεία του Απόλλωνα: «Ο κορωνοϊός μας σταμάτησε πέρσι, αλλά ευτυχώς ανεβήκαμε. Από πέρσι είχαμε ένα καλό σύνολο και συνεχίζουμε φέτος. Πιστεύω πως η βαθμολογική μας συγκομιδή μας αδικεί, γιατί σε όλα τα παιχνίδια είχαμε καλή εικόνα. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, παίξαμε με όλους τους μεγάλους στα ίσα και το μοναδικό πραγματικά κακό αποτέλεσμα ήταν με τον ΠΑΣ. Οι αναποδιές με κάποια αποτελέσματα, με τραυματισμούς και το VAR μας έχουν σφίξει σαν ομάδα».
Για το ότι δεν στέριωσε στον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με μεγάλες απαιτήσεις. Τότε η ομάδα είχε πολλούς ξένους και δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες εμείς τα παιδιά από τις ακαδημίες. Ίσως μπορούσα κι εγώ να κάνω κάποια πράγματα καλύτερα. Με κράτησαν πίσω κάποιοι τραυματισμοί. Για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή είναι κάτι που επηρεάζει αρνητικά την καριέρα σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ