Συγκλόνισε ο Γαλανόπουλος : Δάκρυσε ενώ έκανε δηλώσεις! (vid)

Συγκλόνισε ο Γαλανόπουλος : Δάκρυσε ενώ έκανε δηλώσεις! (vid)

Επιστρέφοντας στα γήπεδα μετά από 10 μήνες, ο Κώστας Γαλανόπουλος σκόραρε απέναντι στη Λάρισα και δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματα του σε δηλώσεις μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Με γκολ «σφράγισε» την επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο μέσος της ΑΕΚ σκόραρε το τέταρτο τέρμα της Ένωσης στο παιχνίδι με τη Λάρισα στη Ριζούπολη (4-1), γεγονός που αναμφίβολα τον γέμισε χιλιάδες συναισθήματα καθώς προερχόταν μετά από 10μηνη απουσία από τη δράση.

Τα συναισθήματα αυτά τα εξωτερίκευσε μετά τη λήξη του παιχνιδιού στη συνέντευξη που έδωσε, καθώς δάκρυσε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε στη κάμερα της NOVA.

Η ερώτηση που έγινε προς το πρόσωπο του αφορούσε τα πρόσωπα που τον στήριξαν όλο αυτό το διάστημα. Εκείνος αρχικά απάντησε: «Εκτός από την οικογένειά μου η κοπέλα μου ήταν εκεί, όλο το διάστημα…»,ωστόσο δεν μπόρεσε να συνεχίσει καθώς «λύγισε».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στο πρωτάθλημα και το γκολ;

«Ηταν ιδανική η επιστροφή του. Συνδυάστηκε με ένα γκολ στα λεπτά που αγωνίστηκα. Ειμαι πολύ χαρούμενος γιατί και η ομάδα κέρδισε με ένα ευρύ σκορ, αλλά και αυτό το γκολ που δίνει ψυχολογία να συνεχίσω να δουλεύω».

Για το πόσο δύσκολο ήταν τους 11 μήνες που έμεινε εκτός;

«Ηταν δύσκολη περίοδος. Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν η αμφιβολία μου για το πότε θα γυρίσω. Δεν είχα ξεκάθαρο πλάνο. Ηταν και ο τραυματισμός τέτοιος. Δεν μπορούσα να πω σε κάποιον με ακρίβεια ότι θα γυρίσω σε… πέντε μήνες. Αυτό ήταν το πιο ψυχοφθόρο για μένα. Εντάξει… Εφόσον ήμαστε τώρα εδώ και είμαι καλά, είμαι χαρούμενος».

Για το τελευταίο του γκολ, πριν το σημερινό, με την Ξάνθη στα Πηγάδια;

«Ειχε πολύ μεγαλύτερη σημασία το γκολ κόντρα στην Ξάνθη απ’ ότι σήμερα. Εντάξει, γράφεται στα στατιστικά… Ελπίζω να έρθουν κι άλλα».

Για τον τραυματισμό που ακολούθησε;

«Στην αρχή ήμουν αισιόδοξος. Γενικότερα όλη τη διάρκεια του τραυματισμού προσπαθούσα να είμαι αισιόδοξος. Μερικές φορές το πόδι μου αντιδρούσε καλά. Άλλες φορές όχι. Η ψυχολογία μου πήγαινε πάνω – κάτω. Δεν ήξερα τι να πω σε όποιον με ρωτούσε πότε γυρίζω. Αυτό ήταν το πιο ψυχοφθόρο. Αυτή η ερώτηση μου… άναβε τα λαμπάκια».

Για τις λύσεις στο κέντρο;

«Φέτος στο κέντρο νομίζω είμαστε υπερπλήρης και όλες οι επιλογές που έχει ο προπονητής είναι καλές. Οποιοσδήποτε συνδυασμός μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα».

Για τα τέσσερα γκολ της ΑΕΚ και ποιο διαλέγει ως καλύτερο;

«Το δικό μου! (γέλια) Θέλω να το αφιερώσω σε έναν φίλο… Θα καταλάβει!»

Για τα γκολ που παίρνει η ΑΕΚ και από παίκτες εκτός των φορ, αλλά και έξω απο την περιοχή;

«Νομίζω αυτό ταλαιπωρούσε λίγο την ΑΕΚ. Θες το σύστημα, θες οι παίκτες; Εννοείται είναι καλό. Το γκολ του Σιμόες με τη Βολφσμπουργκ ήταν σημαντικό, για παράδειγμα. Γκολ που σου ξεκλειδώνουν τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ