Έφτασε τους 13 διαφορετικούς σκόρερ η ΑΕΚ (vids)

Έφτασε τους 13 διαφορετικούς σκόρερ η ΑΕΚ (vids)

Η τεσσάρα κόντρα στη Λάρισα έφερε δύο νέους σκόρερ στη φετινή λίστα της ΑΕΚ με 13 «κιτρινόμαυρους» να έχουν βρει δίχτυα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το αγχωτικό ματς μέχρι το 72′ κόντρα στη Λάρισα, εξελίχθηκε σε περίπατο για την ΑΕΚ στο τέλος του παιχνιδιού. Με ένα ξέσπασμα στο φινάλε του ματς, η Ένωση μετέτρεψε το 1-1 σε 4-1 και έφτασε σε μια -τελικά- εύκολα νίκη απέναντι στους Θεσσαλούς.

Δεύτερη σερί τεσσάρα μετά από εκείνη κόντρα στη Ζόρια πριν τη διακοπή και τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα που μετράει πλέον 13 διαφορετικούς… δράστες τη φετινή σεζόν.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι στιγμής με τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει σε Super League (3) και Εuropa League (1), ακολουθεί ο Λιβάγια με τρία, από δύο έχουν πετύχει οι Μάνταλος, Σιμόες, Τάνκοβιτς και από ένα οι Γκαρσία, Κρίστιτσιτς, Νεντελτσεάρου, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας και ο Μπράιτ Ενομπακάρε που ήδη αποτελεί παρελθόν. Από αυτούς, οι Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα έχουν σκοράρει μόνο στο Europa League.

Στα αξιοσημείωτα από τα παραπάνω βέβαια είναι ότι η ΑΕΚ έχει πάρει 10 γκολ μέχρι τώρα από τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα ενώ το γκολ του Μαχαίρα κόντρα στη Λάρισα ήταν το πρώτο του σε επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλη πολύ σημαντικό ήταν και αυτό του Κώστα Γαλανόπουλου που σκόραρε ξανά μετά τον περασμένο Δεκέμβρη και το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη.

Φυσικά πολυτιμότερο γκολ όλων, θα μπορούσε κανείς να αναδείξει αυτό του Ανσαριφάρντ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ που έδωσε την πρόκριση σε… νεκρό χρόνο αλλά άλλαξε και όλη τη χρονιά της ΑΕΚ προς το καλύτρο. Σε όλα τα επίπεδα. Και τα τέσσερα γκολ του Ιρανού πάντως ήταν κομβικά και έδωσαν βαθμό ή βαθμούς στην ομάδα του (ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Λάρισα τα άλλα).

Τέλος, ειδική μνεία αξίζει και στον Αντρέ Σιμόες που έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε ειδικός στις «ρουκέτες» αφού μετά την γκολάρα με τη Βόλφσμπουργκ, έστειλε ακόμη ένα… συστημένο στη Λάρισα δείχνοντας πως τελικά είναι πολύτιμος και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ