Η παρακάμερα του ΑΕΚ – ΑΕΛ (vid)

Η παρακάμερα του ΑΕΚ – ΑΕΛ (vid)

Όσα δεν είδατε από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ΑΕΛ στη Ριζούπολη.

Με τους Μαχαίρα, Ανσαριφάρντ, Σιμόες και Γαλανόπουλο να βρίσκουν δίχτυα, η ΑΕΚ επικράτησε (4-1) της ΑΕΛ στη Ριζούπολη, φτάνοντας στις 5 νίκες στο εφετινό πρωτάθλημα.

Η κάμερα του AEK TV ήταν στο γήπεδο του Απόλλωνα, καταγράφοντας παρασκήνια από το τρίποντο της Ένωσης κόντρα στους «βυσσινί».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ:

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της για το φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΚ, που επικράτησε της ΑΕΛ 4-1 το μεσημέρι της Κυριακής, στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως χρειάστηκε να φτάσει στο 54’ για να ανοίξει το σκορ, με το πρώτο γκολ του νεαρού Θεοδόση Μαχαίρα στη Super League.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προσωρινά στο 67’ με τον Σπαρβ, όμως στη συνέχεια ο Πέτρος Μάνταλος πήρε τη… μπαγκέτα του και με τρεις ασίστ, είδε τους Ανσαριφάρντ (72’), Σιμόες (78΄) και Γαλανόπουλο (89΄) να διαμορφώνουν το τελικό σκορ.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν στο «Γιώργος Καμάρας» και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της αναμέτρησης, αλλά και δηλώσεις του COSMOTE MVP Θεοδόση Μαχαίρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ