Βόλος – ΟΦΗ 1-4

Βόλος – ΟΦΗ 1-4

Οι Κρητικοί ισοπέδωσαν τον Βόλο και επικράτησαν στο Πανθεσσαλικό με 4-1 - Τρία γκολ μετά το 80’ για την ομάδα του Γιώργου Σίμου!

Την πρώτη του νίκη μετά από δύο μήνες πανηγύρισε ο ΟΦΗ!

Οι Κρητικοί πέτυχαν τρία γκολ μετά το 80’ και διέλυσαν εκτός έδρας με 4-1 τον Βόλο, για την 9η αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου εκμεταλλευτήκε στο έπακρον την αποβολή του Σαλβαδόρ Σάντσες στο 30’ και πέρασε με εμφατικό τρόπο από το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Ελληνας τεχνικός είδε την ομάδα του να αποδίδει εξαιρετικά στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και να πανηγυρίζει το πρώτο της τρίποντο μετά σχεδόν δύο μήνες. Τελευταία νίκη του ΟΦΗ ήταν στις 20/9 στην έδρα της Λαμίας με 2-1 για την 2η αγωνιστική!

Τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ για τους Κρητικούς, με τους Ντε Γκούζμαν, Σαρδινέρο, Νέιρα και Στάρτζεον να βρίσκουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ για τον Βόλο είχε μειώσει σε 2-1 ο Δημόπουλος. Με αυτό το τρίποντο ο ΟΦΗ έφτασε τους 9 πόντους έπιασε στην 8η θέση του Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Βόλος έμεινε στους 12 πόντους και στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η εικόνα του αγώνα:

Ο Βόλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 2ο λεπτό απείλησε με τον Μαρτίνεζ, αλλά ο Σωτηρίου αντέδρασε σωστά και έδιωξε το σουτ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Οι Κρητικοί απάντησαν στο 11’ με κεφαλιά του Νέιρα, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, όπως επίσης και η κεφαλιά του Γρίβα στο 13’. Στο 15’ ήταν σειρά του Στάρτζεον να απειλήσει τον Γκαραβέλη, αλλά ο κίπερ του Βόλου απέκρουσε το συρτό σουτ και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 17’ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 1-0 με τον Δουβίκα. Ο νεαρός επιθετικός έπιασε ένα εντυπωσιακό γυριστό από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το «παραθυράκι» του Σωτηρίου.

Εμεινε με 10 ο Βόλος, σκόραρε ο ΟΦΗ

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Βόλος έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Σάντσες ανέτρεψε τον Σαρδινέρο, που έβγαινε τετ α τετ με τον Γκαραβέλη. Ο διαιτητής Καραντώνης, που ήταν κοντά στη φάση, έβγαλε δίχως δεύτερη σκέψη από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα και απέβαλε τον Σάντσες, αφήνοντας με δέκα παίκτες τους γηπεδούχους. Εννιά λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Ντε Γκούζμαν. Ο Νέιρα έβγαλε μια ωραία πάσα στον Ντε Γκουζμάν, στην πλάτη της άμυνας του Βόλου και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος μπήκε αποφασισμένος να κυνηγήσει την ισοφάριση. Στο 51’ ο Περέα έκανε το γύρισμα, ο Δουβίκας, όμως, από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Σωτηρίου. Ο χρόνος κυλούσε και ο Βόλος ανοιγόταν όλο και περισσότερο για το γκολ της ισοφάρισης, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο ΟΦΗ. Στο 67’ οι Κρητικοί σκόραραν με τον Σαρδινέρο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Διαμαντή στο ξεκίνημα της φάσης, μετά τη χρήση του VAR.

«Βροχή» από γκολ

Οι Κρητικοί είχαν ήλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι και στο 79’ έκαναν το 2-0 με τον Σαρδινέρο. Ο Νέιρα έβγαλε καταπληκτική μπαλιά στον Σαρδινέρο και αυτός με ωραίο πλασέ νίκησε τον Γκαραβέλη για το 2-0. Ο βοηθός μάλιστα αρχικά σήκωσε το σημαιάκι του για οσφάιντ, αλλά το VAR διόρθωσε το λάθος και το γκολ μέτρησε κανονικά.

Παρά το 0-2 ο Βόλος δεν παράτησε το παιχνίδι, με τον Δημόπουλο στο 84’ να μειώνει σε 2-1 με ωραία κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή. Η απάντηση του ΟΦΗ ωστόσο ήταν άμεση, με τον Σαρδινέρο στο 87’ να κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κολόμπο. Ο Καραντώνης έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Νέιρα να ευστοχεί για το 3-1, ενώ το τελικό 4-1 έγραψε ο Στάρτζεον στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης – Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Γκουαροτσένα- Κιάκος (79′ Νίνης), Μπαριέντος – Μαρτίνες (33′ Δημόπουλος), Ουάρντα, Περέα (79′ Μπαρτόλο) – Δουβίκας (89′ Γέντρισεκ).

ΟΦΗ: Σωτηρίου – Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (46′ Λυμπεράκης) – Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν (93′ Γιάννου) – Στάρτζεον, Νέιρα (93′ Μπαλογιάννης), Γρίβας (89′ Σακόρ) – Σαρδινέρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ