ΑΕΚ : Κανένα θέμα με Ανσαριφάρντ, αγωνία για Λόπες

ΑΕΚ : Κανένα θέμα με Ανσαριφάρντ, αγωνία για Λόπες

Καριμ Ανσαριφάρντ και Έλντερ Λόπες τραυματίστηκαν με την ΑΕΛ, έκαναν θεραπεία στη χθεσινή προπόνηση, ο Ιρανός είναι καλά, όμως ο Πορτογάλος ενδέχεται να χάσει κάποια ματς.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 4-1 της ΑΕΛ την Κυριακή στη Ριζούπολη για την 9η αγωνιστική της Superleague, όμως ο Μάσιμο Καρέρα είδε τους Καρίμ Ανσαριφάρντ και Έλντερ Λόπες να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμών, προκαλώντας ανησυχία στο στρατόπεδο της Ένωσης.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν και οι δυο παρότι δεν προπονήθηκαν τη Δευτέρα και έκαναν θεραπεία δεν έχουν κάτι σοβαρό. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιρανός φορ πρόλαβε τη θλάση και ζήτησε εγκαίρως αλλαγή, ενώ ο Πορτογάλος αριστερός μπακ απέφυγε τη ζημιά στο γόνατο.

Αυτό σημαίνει πως ο Καρίμ μπορεί να είναι ακόμα και στο ματς με τη Ζόρια διαθέσιμος, την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ από την άλλη η κατάσταση του Λόπες θα επανεκτιμηθεί με τον Πορτογάλο να μην έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει το ματς με τους Ουκρανούς. Πιθανόν ο Λόπες να έχει λίγο πιο σοβαρό θέμα και να χρειαστεί να απουσιάσει από κάποιο ή κάποια παιχνίδια της ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί και ο Πέτρος Μάνταλος λόγω καρτών με τη Ζόρια, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Παουλίνιο και Σιμάνσκι που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ