Στην προπόνηση ο Αλαφούζος, παρουσίασε τον Ντρεοσί

Στην προπόνηση ο Αλαφούζος, παρουσίασε τον Ντρεοσί

Στο Κορωπί βρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος παρουσίασε τον Πιέρ Ντρεοσί και είδε την προπόνηση.

Ολοένα και αυξάνονται οι παρουσίες του Γιάννη Αλαφούζου στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε βρεθεί εκεί πριν από μερικές εβδομάδες για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές (μετά το ματς με τη Λάρισα), είχε βρεθεί και πάλι για να παρακολουθήσει προπόνηση, ενώ το ίδιο έπραξε και σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο Αλαφούζος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού προκειμένου να παρουσιάσει τον νέο γενικό διευθυντή του συλλόγου.

Ο Ντρεοσί παρουσιάστηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και κατόπιν οι δυο τους παρακολούθησαν το οικογενειακό διπλό.

Ο νέος διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν παρέλειψε να πει τις πρώτες του εντυπώσεις στον Αλαφούζο για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ενώ φυσικά δεν του έκρυψε και την εκτίμηση που τρέφει προς τις προπονητικές ικανότητες του Λάζλο Μπόλονι.

Θυμίζουμε πως ο Ντρεοσί βρέθηκε και χθες στο Κορωπί, όπου είχε συνομιλία με τον Μπόλονι και τους συνεργάτες του, πριν συναντηθεί σήμερα με τον Αλαφούζο με τον οποίο και συμφώνησαν, για να ανακοινωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών το μεσημέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ