Προς ΟΑΚΑ το ματς με Παναιτωλικό

Προς ΟΑΚΑ το ματς με Παναιτωλικό

Δύσκολα να βρεθεί άλλη έδρα για να φιλοξενήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό και όλα δείχνουν πως θα διεξαχθεί κανονικά στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο Παναθηναϊκός αναζητούσε γήπεδο για να παίξει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό εκτός ΟΑΚΑ. Και το έκανε προκειμένου να αφήσει το χορτάρι να… δέσει καλύτερα μετά τις εργασίες που έγιναν σε αυτό. Και με δεδομένο πως θα επιβαρυνθεί από το ματς της ΑΕΚ με τη Ζόρια το βράδυ της Πέμπτης.

Τα διαθέσιμα γήπεδα στην Αθήνα που να υπάρχουν και οι προϋποθέσεις για αγώνα Superleague 1 (με εγκατάσταση VAR κτλ.) είναι τρία. Της Νέας Σμύρνης, του Περιστερίου και της Ριζούπολης. Ωστόσο φαίνεται πως σε κανένα από τα τρία δεν μπορεί να δοθεί άδεια για να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός εκεί.

Στη Ριζούπολη δεν μπορεί να γίνει παιχνίδι, αφού ναι μεν ο Απόλλωνας δε θα είχε πρόβλημα να το παραχωρήσει, όπως έκανε και στην ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Λάρισα, ωστόσο τη Δευτέρα παίζει με τον Βόλο και δε θέλει να γίνουν δύο ματς σε 24 ώρες εκεί.

Οι πληροφορίες από πηγές του Πανιωνίου αναφέρουν πως ούτε η Νέα Σμύρνη θα… παραδοθεί για το συγκεκριμένο ματς, άρα μένει μόνο το Περιστέρι, μιας και ο Ατρόμητος αγωνίζεται εκτός έδρας το Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα στη Λάρισα. Ωστόσο και εκεί πρόσφατα έγιναν εργασίες στον χλοοτάπητα και δύσκολα οι Περιστεριώτες θα παραχωρούσαν το γήπεδό τους για ένα έξτρα ματς, αφού δε θα ήθελαν να επιβαρυνθεί.

Όλα συγκλίνουν, λοιπόν, προς το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 15:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ