ΟΦΗ : «Μέσα» ο Βούρος ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

ΟΦΗ : «Μέσα» ο Βούρος ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Βούρος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Σίμου για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού (29/11, 17:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 10η αγωνιστική της Superleague, συνεχίζει ο ΟΦΗ, με την προπόνηση της Τετάρτης μάλιστα να επιφυλλάσσει ευχάριστα νέα για τον τεχνικό των Ομιλητών, Γιώργο Σίμο.

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας είδε τον Πραξιτέλη Βούρο να προπονείται κανονικά, μετά από αρκετό διάστημα και να τίθεται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ηπείρου. Αντίθετα, δεν πήρε μέρος στην προπόνηση ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης λόγω ημικρανίας, ενώ οι Νασαρένο Σολίς, Φελίπε Σόουζα και Νίκος Μαρινάκης έκαναν θεραπεία. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα οι Ρικάρντο Βαζ και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Από εκεί και πέρα, η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις κινητικότητας και τεχνικής, στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Βόλο, έκαναν αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Η επόμενη προπόνηση για τους Ομιλήτες έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Πέμπτης (26/11), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ