Ο Ρότσα είχε ανάψει… κόκκινο στη μεταγραφή Μαραντόνα στον Παναθηναϊκό!

Ο Ρότσα είχε ανάψει… κόκκινο στη μεταγραφή Μαραντόνα στον Παναθηναϊκό!

Με δηλώσεις του, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα επιβεβαίωσε πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε φτάσει μια... ανάσα από το «τριφύλλι».

Ο πλανήτης θρηνεί την απώλεια του Θεού.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα παίζει μπάλα στη γειτονιά των Αγγέλων και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θυμήθηκε τη μέρα που ο Ντιεγκίτο έφτασε μια… ανάσα από τον Παναθηναϊκό.

Το 1995, στην πρώτη θητεία του Ρότσα στον «πράσινο» πάγκο, ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφτασε κοντά στον Παναθηναϊκό, με τον Αργεντινό τεχνικό όμως να ανάβει… κόκκινο!

Ο πρώην τεχνικός του «τριφυλλιού» αποκάλυψε πως έβαλε… φρένο στη μεταγραφή του, καθώς δε θα μπορούσε να τον κουμαντάρει. Ήταν νωπό ακόμα το σκάνδαλο ντόπινγκ του Μαραντόνα στο Μουντιάλ των ΗΠΑ που είχε γίνει το καλοκαίρι του 1994.

«Εγώ προσπάθησα να προστατεύσω τον Παναθηναϊκό. Βέβαια τώρα θα λέγαμε οτι είχε παίξει στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είχα την δυνατότητα να τον κουμαντάρω», τόνισε χαρακτηριστικά, αιτιολογώντας την απόφασή του να πει όχι στην απόκτησή του.

Ο Ρότσα αποκάλυψε πως τον είχαν γνωρίσει πολλά χρόνια νωρίτερα (στα μέσα της δεκαετίας του ’80), τυχαία στο Παρίσι, είχαν μιλήσει, είχαν ανταλλάξει τηλέφωνα και του έκανε εντύπωση που γνώριζε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ