Στο Ρέντη ο Ελ Αραμπί : Γιατί ο Μαρτίνς,  υπολογίζει πλέον στον Μαροκινό

Στο Ρέντη ο Ελ Αραμπί : Γιατί ο Μαρτίνς, υπολογίζει πλέον στον Μαροκινό

Προπονήθηκε ο 32άχρονος στράικερ. Τι ισχύει με το πρωτόκολλο της Σούπερ Λιγκ και γιατί υπολογίζεται για το ματς με τον Άρη

Καλά νέα για τον Ολυμπιακό προϊόντος του χρόνου. Και όπως φαίνεται προ των πυλών πια μια μεγάλη επιστροφή. Αυτή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός σέντερ φορ βρέθηκε για πρώτη φορά σήμερα στον Ρέντη, συμμετέχοντας στην προπόνηση των Ερυθρόλευκων. Και κάπως έτσι με έναν τρόπο μετρά πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

Λογικά θα είναι διαθέσιμος για το ματς του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη. Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει στον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος. Πιθανότατα μπορεί να ποντάρει και στον Χοσέ Χολέμπας που η κατάσταση του είναι αισθητά βελτιωμένη. Και ο Έλληνας διεθνής μπακ φαίνεται να κερδίζει αυτή τη μάχη με τον χρόνο, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τον Ολυμπιακό. Διότι πλέον με δύο ματς Σάββατο-Τετάρτη και άλλα δύο Σάββατο-Τρίτη να τον περιμένουν το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι απόντες. Αλλά και σε τι κατάσταση μπορεί να είναι οι παρόντες. Πόσο εφικτό είναι να «βγάλουν» ένα πρόγραμμα με τέσσερις αναμετρήσεις σε δέκα ημέρες. Και μάλιστα απαιτήσεις άκρως απαιτητικές.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η αναμέτρηση χθες με τη Σίτι του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ. Το ματς «κορυφής» με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο «τελικός» στη Μασσαλία με τη Μαρσέιγ όπου ο Ολυμπιακός θα κληθεί πρωτίστως να διατηρήσει τον πρώτο λόγο για την 3η θέση, αλλά και να… διαπραγματευτεί τις όποιες πιθανότητες του απομένουν για τη 2η.

Λέγαμε όμως για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Και είναι μάλλον μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να διερευνήσουμε το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο υγείας της ΓΓΑ για την Σούπερ Λιγκ. Σε αυτό λοιπόν περιγράφονται αναλυτικά μια σειρά από προϋποθέσεις για την επιστροφή ενός ποδοσφαιριστή, αφού βρεθεί θετικός στον covid.

Η περίπτωση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί; Ο Μαροκινός επιθετικός βρέθηκε θετικός στον ιό στις 16 Νοεμβρίου. Είναι εντελώς ασυμπτωματικός όλο αυτό το διάστημα. Δεν έχει επί της ουσίας αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σε αυτό το διάστημα.

Το πρωτόκολλο λοιπόν λέει για τους «ασυμπτωματικούς» «Συστήνεται απομόνωση του κρούσματος και περαιτέρω διαχείριση σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Οι ασυμπτωματικοί αθλητές επανέρχονται στην αθλητική δραστηριότητα ανάλογα με τη πραγματοποίηση τεστ ως ακολούθως:

1.1 Χωρίς τεστ με RT-PCR ρινοφαρυγγικό δείγμα μετά από 10 ημέρες από την ημέρα της πρώτης εργαστηριακής επιβεβαίωσης COVID-19 λοίμωξης και εφόσον δεν έχουν εμφανίσει συμπτώματα συμβατά με Covid-19 λοίμωξη». Σήμερα είναι 26 Νοεμβρίου. Οι δέκα ημέρες συμπληρώθηκαν. Άρα ο Ελ Αραμπί είναι προφανώς στη διάθεση του προπονητή του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ