ΟΦΗ : Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπαλογιάννης

ΟΦΗ : Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπαλογιάννης

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και επέστρεψε στις προπονήσεις του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες του ΟΦΗ πραγματοποιούν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (29/11) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Τα νέα για τους Κρητικούς ήταν ευχάριστα στη σημερινή (26/11) προπόνηση καθώς ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Σίμος, είδε τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη να επιστρέφει στη δράση και να βγάζει ολόκληρο το πρόγραμμα καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του που τον ταλαιπωρούσε.

Στα υπόλοιπα νέα του συλλόγου του Ηρακλείου, οι Νίκος Μαρινάκης και Ναζαρένο Σολίς ακολούθησαν θεραπεία ενώ ο Φελίπε Σόουζα έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Οι Βαζ και Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ ο Ναμπί παρέμεινε εκτός προπονήσεων.

Το σημερινό (26/11) πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων και κατοχής με έμφαση στο κομμάτι της τακτικής. Οι παίκτες που έπαιξαν στο ματς με τον Βόλο ακολούθησαν επιπλέον πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Η επόμενη προπόνηση των Κρητικών είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (27/11, 11:00).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ