Παναθηναϊκός : Οι σκέψεις του Μπόλονι και ο «μπαλαντέρ» Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός : Οι σκέψεις του Μπόλονι και ο «μπαλαντέρ» Κουρμπέλης

Ο Λάζλο Μπόλονι κάνει σκέψεις για το αμυντικό δίδυμο του Παναθηναϊκού ενόψει του ματς με τον Παναιτωλικό, με τον Κουρμπέλη να είναι φαβορί για τη μια θέση.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του ματς με τον Παναιτωλικό, το οποίο ωστόσο δεν γνωρίζει κανείς ακόμα το που θα διεξαχθεί. Οι πράσινοι παρόλα αυτά θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό, με τον Λάζλο Μπόλονι να καταστρώνει τα πλάνα του για το τρίποντο με την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός όμως έχει ένα μεγάλο δίλημμα όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και αυτό έχει να κάνει με τα μετόπισθεν, αφού δεν έχει καταλήξει στο αμυντικό δίδυμο. Οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Φραν Βέλεθ προέρχονται από τραυματισμό και δεν είναι 100% έτοιμοι.

Ακόμη κι αν είναι στην αποστολή, ο Ρουμάνος προπονητής σκέφτεται σοβαρά να τους κρατήσει εκτός βάζοντας στόπερ τον Κουρμπέλη, ο οποίος έχει το επιπλέον προσόν να «χτίζει» το παιχνίδι από πίσω. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Βιγιαφάνιες, ενώ η επιστροφή του Αγιούμπ αργεί ακόμη, αφού πιθανότατα θα είναι έτοιμος την επόμενη βδομάδα και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ