«Μάχη» με Σπόρτινγκ για Ματέους Ρέις: 1.000.000 € δίνει ο Ολυμπιακός

«Μάχη» με Σπόρτινγκ για Ματέους Ρέις: 1.000.000 € δίνει ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ Λισαβόνας δίνουν «μάχη» για τον Ματέους Ρέις, με τους ερυθρόλευκους να έχουν καταθέσει πρόταση 1.000.000 € στη Ρίο Άβε.

Ο Ολυμπιακός θεωρείται δεδομένο πλέον πως θα κινηθεί τον ερχόμενο Γενάρη για την απόκτηση αριστερού μπακ και ο παίκτης που φαίνεται πως είναι ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα δεν είναι άλλος από τον Ματέους Ρέις. Ο Πορτογάλος αμυντικός είναι ο «εκλεκτός» του Πέδρο Μαρτίνς από το περασμένο καλοκαίρι, αφού ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε ζητήσει την απόκτηση του.

Τελικά, η μεταγραφή του Ρέις από τη Ρίο Άβε δεν προχώρησε μέχρι και τις τελευταίες μέρες της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου, καθώς οι απαιτήσεις των Πορτογάλων ήταν υπέρογκες. Ωστόσο, η υπόθεση Ρέις έχει επανέλθει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΜΕ, οι Πειραιώτες έχουν περισσότερες πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την O’Jogo, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε πρόταση για τον Πορτογάλο μπακ και προσφέρει 1.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο. Όμως οι ερυθρόλευκοι δεν «παίζουν» μόνοι τους, αφού και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει τον παίκτη και μάλιστα δίνει μεγάλη «μάχη» με τους ερυθρόλευκους για να πείσει τη Ρίο Άβε αλλά και τον ίδιο τον Ρέις να ντυθεί στα πράσινα.

Ακόμα, το δημοσίευμα πως η Σπόρτινγκ διαπραγματεύεται με την Ρίο Άβε εδώ και αρκετές μέρες, με τον Ολυμπιακό από την άλλη να έχει κάνει ήδη την πρόταση του και να περιμένει την ομάδα του Ρέις να αποφασίσει. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος μπακ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Ρίο Άβε και δεν πρόκειται να ανανεώσει, αφού θέλει να δοκιμάσει άλλου την τύχη του, με αποτέλεσμα η διοίκηση του συλλόγου να τον έχει στο… περιθώριο.

Η πορτογαλική ομάδα λοιπόν μοιάζει δεδομένο ότι θα τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο με μεταγραφή, για να μην τον χάσει για το τίποτα το καλοκαίρι, το θέμα όμως είναι αν θα προτιμήσει τον Ολυμπιακό ή τη Σπόρτινγκ, με τον ίδιο τον παίκτη να φαίνεται πως θέλει να μετακομίσει στο λιμάνι και τους ερυθρόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ