ΠΑΟΚ : Προπόνηση στην Ολλανδία ενόψει Λαμίας

ΠΑΟΚ : Προπόνηση στην Ολλανδία ενόψει Λαμίας

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν σήμερα (27/11) στην Ολλανδία και θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη για να προετοιμαστούν για το ματς με τη Λαμία (29/11).

Το βράδυ της Πέμπτης (26/11) ο ΠΑΟΚ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την Αϊντχόφεν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Πλέον ο «Δικέφαλος» του Βορρά αφήνει πίσω του αυτή την ήττα και επικεντρώνεται στο παιχνίδι της Κυριακής (29/11) κόντρα στη Λαμία για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησαν σήμερα (27/11) την προετοιμασία τους σε ολλανδικό έδαφος με τους βασικούς του χθεσινού (26/11) αγώνα να κάνουν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες βρέθηκαν στο γήπεδο για προπόνηση.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αρκετή δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και η αποστολή της ομάδας αναμένεται να γυρίσει σήμερα (27/11) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν το μεσημέρι του Σαββάτου (28/11, 14:00) στην Τούμπα και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λαμία για το παιχνίδι κόντρα στους Φθιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ