ΠΑΟΚ : «Να αποδείξω ποιος είμαι στο γήπεδο» είπε ο Μιχόγεβιτς (vid)

ΠΑΟΚ : «Να αποδείξω ποιος είμαι στο γήπεδο» είπε ο Μιχόγεβιτς (vid)

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μιλάει για τους στόχους του και το όνειρο ζωής του που έγινε πραγματικότητα με την μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Βόσνιος αμυντικός μίλησε στην κάμερα του PAOK TV και έδειξε συνειδητοποιημένος και ώριμος παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο 22χρονος αμυντικός αρχικά αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ λέγοντας τα εξής:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Είμαι ενθουσιασμένος και ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στον σύλλογο και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Ξέρω πως ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία και παθιασμένους οπαδούς».

Για το αν αισθάνεται έτοιμος:

«Κάθε αρχή και δύσκολη. Ελπίζω πως με το πέρασμα του χρόνου θα πάρουν όλα το δρόμο τους. Όπως και ότι γρήγορα θα προσαρμοστώ στην πόλη και την ομάδα και ό,τι μου ζητηθεί».

Για το ποδοσφαιρικό του πρότυπο και με ποιον θεωρεί πως έχει τα ίδια αγωνιστικά στοιχεία:

«Ειλικρινά δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ως πρότυπο. Είμαι παίκτης που στο γήπεδο δίνω όλο μου το «είναι», αυτό έκανα και στην προηγούμενη ομάδα μου και το ίδιο θα κάνω και εδώ. Δεν μιλάω πολύ και προτιμώ να κάνω πράξεις στο γήπεδο».

Για το αν έχει παρακολουθήσει αγώνες του ΠΑΟΚ:

«Παρακολουθούσα τον ΠΑΟΚ επειδή εδώ έπαιζε ο Τσίμιροτ που ήταν συμπαίκτης μου στη Σαράγεβο. Έβλεπα συχνά τους αγώνες της ομάδας και ξέρω πως είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο».

Για το τι ξέρει για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς οπαδούς. Και γενικά σύλλογος με άριστη οργάνωση. Αυτό που γνωρίζω είναι πως διαθέτει πολλούς και καλούς παίκτες με ποιότητα».

Για τον προσωπικό του στόχο και πως φαντάζεται την καριέρα του:

«Ο στόχος μου είναι να αποδείξω την αξία μου με τις εμφανίσεις και τη δουλειά μου και να γίνω μέλος της ομάδας. Θέλω να αποδείξω πως αξίζω να φοράω αυτή τη φανέλα και όλοι μαζί να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Δείτε εδώ το video.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ