Σιμόες : «Εμείς δεν τα παρατάμε ποτέ»

Σιμόες : «Εμείς δεν τα παρατάμε ποτέ»

Ο Πορτογάλος αμυντικός χαφ της ΑΕΚ έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση.

Η νύχτα-ντροπή που έζησε η ΑΕΚ με την Ζόρια την Πέμπτη και ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από το Europa League, έφεραν αναταραχή. Ο Αντρές Σιμόες, με ένα ηγετικό μήνυμα, επιχείρησε να συσπειρώσει ομάδα και κόσμο και έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση.

Η ανάρτηση του Αντρέ Σιμόες:

«Μια πολύ δύσκολη βραδιά για εμάς. Οσο και αν θέλουμε να ξεχάσουμε αυτή τη βραδιά, δεν μπορούμε. Χωρίς δικαιολογίες, ο καθένας έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης. Πρώτα από όλα οι παίκτες. Μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα. Μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε τα παιχνίδι καλύτερα. Μόνο εμείς μπορούμε να δώσουμε ελπίδα στους φιλάθλους.

Δυστυχώς, πολλά πήγαν στραβά χθες βράδυ και το παιχνίδι που ήταν ακόμα δυσκολότερο για εμάς. Θέλαμε και χρειαζόμασταν τόσο πολύ τη νίκη που χάσαμε την ισορροπία. Στο ποδόσφαιρο και τη ζωή υπάρχουν μόλις δύο επιλογές. Να μάθεις από τα λάθη σου και να ανακάμψεις ή να σκύψεις το κεφάλι και να μην προσπαθείς άλλο.

Εμείς δεν τα παρατάμε ποτέ. Ακόμα και αν είμαστε χωμένοι βαθιά μέσα στα σκ@τ@. Ετσι, υπάρχει μόνο ένας στόχος για εμάς τώρα. Νίκη την Κυριακή, στον επόμενο τελικό.

Επίσης, ήταν το πρώτο ματς για εμένα στο φετινό Europa League. Ηταν όνειρο για εμένα να παίξω ξανά σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά συνδυάστηκε με ένα αποτέλεσμα που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Μια πολύ δύσκολη βραδιά. Δύσκολο να κοιμηθείς και να καταλάβεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ