Το καυστικό σχόλιο του Καραπαπά για το Λαμία-ΠΑΟΚ (pic)

Το καυστικό σχόλιο του Καραπαπά για το Λαμία-ΠΑΟΚ (pic)

Ο Γ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε με καυστικό τρόπο την κόκκινη κάρτα που χάρισαν οι Μανούχος και Κουμπαράκης στον Τζόλη.

Η… Εξυγίανση έκανε και πάλι τα «μαγικά» της, βοηθώντας για μια ακόμα χρονιά τον ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη στη Λαμία.

Ο διαιτητής Μανούχος και ο VARίστας, Κουμπαράκης, δεν έδωσαν κόκκινη κάρτα στον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης τον αντίπαλό του.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης και ο VARίστας έκλεισαν τα μάτια και χάρισαν την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, τον οποίο μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα αντικατέστησε ο Πάμπλο Γκαρσία!

Μια φάση που ήταν ξεκάθαρα για κόκκινη κάρτα, την μετέτρεψαν σε κίτρινη οι Μανούχος και Κουμπαράκης, προκαλώντας την οργή του προπονητή της Λαμίας, Μπάμπη Τεννέ και των ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων.

Τη συγκεκριμένη φάση σχολίασε με καυστικό τρόπο ο Γ’ Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του στα social media.

Ο παράγοντας του Ολυμπιακού ανέβασε το βίντεο της φάσης και το συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Σύμφωνα με τον διαιτητή, κ. Μανούχο και τον VAR, κ. Κουμπαράκη, το συγκεκριμένο κλωτσίδι εκτός φάσης είναι ο ορισμός της… ΚΙΤΡΙΝΗΣ κάρτας. Οχι της ΚΟΚΚΙΝΗΣ. Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ