ΠΑΟΚ : Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Γκαρσία

ΠΑΟΚ : Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται εντός της εβδομάδας να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, που θα έχει διάρκεια τριών ετών.

Ο Πάμπλο Γκαρσία συνεχίζει να φέρνει νίκες στον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, μετρώντας ήδη 4/4 στη Superleague, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να έχιε μόνο μια ήττα στα 6 ματς στην πορεία του στον Δικέφαλο του βορρά, αυτή της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Αϊντχόφεν στην Ολλανδία.

Μετά την αποχώρηση του Άμπελ Φερέιρα ο Γκαρσία ανέλαβε και ο ΠΑΟΚ τα πηγαίνει πολύ καλά και η διοίκηση της ΠΑΕ όπως όλα δείχνουν θα τον επιβραβεύσει. Πιο συγκεκριμένα, μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα ως την Τετάρτη, ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουρουγουανός τεχνικός θα έχει και γενναία αύξηση απολαβών στο νέο του συμβόλαιο, σε σχέση με αυτό που είχε στην Κ19 της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει ανακοινωθεί η ανανέωση πριν το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ