Τσιγγάρας : «Είμαι πάντα έτοιμος να παίξω, ο Γκαρσία με εμπιστεύτηκε»

Τσιγγάρας : «Είμαι πάντα έτοιμος να παίξω, ο Γκαρσία με εμπιστεύτηκε»

Για την συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν και την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε ο Χάρης Τσιγγάρας.

Βασικός για πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ ήταν την Πέμπτη κόντρα στην Αϊντχόφεν, ο Χάρης Τσιγγάρας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου του Βορρά μίλησε για την μοναδική εμπειρία, για την εμπιστοσύνη που φέρεται να του δείχνει ο Πάμπλο Γκαρσία, ενώ έδωσε και το σύνθημα της πρόκρισης για τους «32» του Europa League.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV:

Για την συμμετοχή στην αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν και το πώς ένιωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συμμετοχή. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και είμαι λίγο στεναχωρημένος για αυτό, αλλά ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Τώρα θα πάμε την Πέμπτη για να παλέψουμε για την πρόκριση».

Για το αν το περίμενε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, αλλά πάντα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ένα τέτοιος παιχνίδι. Ο προπονητής με εμπιστεύτηκε και το πάλεψα όσο μπορούσα, από εκεί και πέρα χάσαμε και τώρα κοιτάμε μπροστά».

Για το πώς βιώνουν αυτή τη σεζόν οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ: «Είναι όντως διαφορετική χρονιά, πολλά παιδιά που ανεβαίνουμε σιγά-σιγά και παίζουμε στην πρώτη ομάδα, δουλεύουμε καθημερινά και αυτή είναι ανταμοιβή μας. Πιστεύω πώς σιγά-σιγά θα τα καταφέρνω καλύτερα και στη συνέχεια θα γίνομαι όλο και καλύτερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ