ΠΑΟΚ : Υπέγραψε το νέο συμβόλαιο έως το 2023 ο Γκαρσία

ΠΑΟΚ : Υπέγραψε το νέο συμβόλαιο έως το 2023 ο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα είναι προπονητής του ΠΑΟΚ έως το 2023 αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023 υπέγραψε πριν από λίγο ο Πάμπλο Γκαρσία, με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει την συμφωνία με τον Ουρουγουανό.

Τις τελευταίες μέρες οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν κορυφωθεί, αφού στον ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένοι από τα πρώτα δείγματα του Γκαρσία και έσπευσαν να του δώσουν νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς:

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στη ζωή του την κατάλληλη στιγμή. Τότε που η επιθυμία του για ποδόσφαιρο είχε αρχίσει να χάνεται. Ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος του, η ατμόσφαιρα της Τούμπας τον έκαναν να νιώσει και πάλι ανταγωνιστικός, ζωντανός. Έκτοτε η Θεσσαλονίκη έγινε το σπίτι του. Και θα παραμείνει.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας έπιασε αμέσως δουλειά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αρχικά στην Κ17 κι έπειτα στην Κ19 με την οποία στέφθηκε τρεις σερί φορές πρωταθλητής και μάλιστα τις δύο αήττητος.

Η προαγωγή στην πρώτη ομάδα ήταν η επιθυμητή κι αναμενόμενη εξέλιξη, αποτέλεσμα της σκληρής του δουλειάς. Το επόμενο βήμα στη σχέση Γκαρσία – ΠΑΟΚ. Μια σχέση που ανανεώθηκε ως το 2023, με τον Ουρουγουανό να υπογράφει νέο συμβόλαιο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ